Natalia2075
Fanka BB :)
Już na wywoływanie czy na obserwację na patologie? Kiedy masz się stawić?Po wizycie. U mnie 39+2. Okazało się, ze mam dolną granice stanu wód plodowych i dostalam skierowanie do szpitala...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już na wywoływanie czy na obserwację na patologie? Kiedy masz się stawić?Po wizycie. U mnie 39+2. Okazało się, ze mam dolną granice stanu wód plodowych i dostalam skierowanie do szpitala...
Mi przybyło a i tak w ostecznisci wywoływanie i cc. Będzie dobrze :-)Dzisiaj. Narazie obserwacje. Jeśli nic sie nie zmieni to mówiła doktorka o wywołaniu. Mam nadzieję, że jakos cudownie mi przybędzie tych wód. [emoji32]
ŚlicznotkaMiałam się nie chwalić na otwartej ale co mi tam) przywiezli mi moją pieszczoche on 6.
Słodziak!Miałam się nie chwalić na otwartej ale co mi tam) przywiezli mi moją pieszczoche on 6.
Jabtez mam dzis wizyte na 17. U mnie 40+1tcDziś mnie czeka jeszcze wizyta, i zobaczymy co dalej.
Ja na 19:10. U mnie 38+6tcJabtez mam dzis wizyte na 17. U mnie 40+1tc