Jarzynka
Fanka BB :)
Moja położna powiedziała, że masaż szyjki to istne zło.To tak jak u mnie. Ja mam 2 cm rozwarcia zrobil mi masaz szyjki. Mam. Skierowanie do szpitlala na wywolanie na 15 stycznia. Mala ma 3.5kg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja położna powiedziała, że masaż szyjki to istne zło.To tak jak u mnie. Ja mam 2 cm rozwarcia zrobil mi masaz szyjki. Mam. Skierowanie do szpitlala na wywolanie na 15 stycznia. Mala ma 3.5kg
Trzeba sie drzeć. To pomaga w porodzie, w dotlenieniu itp. Nie wolno nawet starać sie tego ograniczać ani tym bardziej kontrolować.A ja jestem na oddziele. Z powodu braku miejsc na patologii leżę na sali przedporodowej. Jedna babeczka dziś rodziła sn za ścianą... jak ona się niemilosiernie darla, okropnie... Jakby ja obdzierali ze skóry. Po uslyszeniu tego moje pozytywne nastawienie leglo w gruzach [emoji32][emoji32][emoji32]
Dokładnie to samo mam zdanie.Czy pomaga wg mnie, nie bo większość energii idzie w krzyk i nie raz rodząca zamiast przec efektywnie skupia się na krzyku. Zwyczajnie po x czasu darcia się nie ma siły. Tak mówiły mi położne z które przychodziły do mnie na "plotki" w szpitalu. Grunt to słuchać położnej i tego co mówi, kiedy wdech, kiedy przec a kiedy nie.
Nie krzyczałam i było mi z tym dobrze.
NieDziewczyny a praktykowala któraś napar z liści malin?
Wydaje mi się że powinien sprawdzić jak tam sytuacja.Ja też po wizycie. Mój „mały” waży już 3600, zapis ktg idealny i tyle wiem. Nie badał mnie na foteluTrochę wydaje mi się to dziwne.. Nie powinien sprawdzić np. szyjki? 39+1tc