Malami1303
Fanka BB :)
Też mam na 16.01 termin, jutro na ktg idę. W poniedziałek do szpitala jak nic się nie ruszy.A ja się zastanawiam kiedy uznać ciążę za "po terminie" bo termin z om to 16.01 a z usg 23.01 I kiedy udać się do szpitala?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam na 16.01 termin, jutro na ktg idę. W poniedziałek do szpitala jak nic się nie ruszy.A ja się zastanawiam kiedy uznać ciążę za "po terminie" bo termin z om to 16.01 a z usg 23.01 I kiedy udać się do szpitala?
Trzymam kciuki za spokojne rozwiązanie. Może do poniedziałku coś się ruszy.Ja już po ktg, warunki są ale komuś się nie śpieszy. W poniedziałek na oddział kładę się
No ja też dostanę oksy jak nie urodzę do poniedzialkuTrzymam kciuki za spokojne rozwiązanie. Może do poniedziałku coś się ruszy.
Ja osobiście nie żałuję, że miałam wywoływany poród oksytocyną, poszło bardzo sprawnie i już jest po wszystkim
Jeśli mam wizytę u ginekologa w poniedziałek, a termin tak jak wyżej pisałam mam tak jak Ty, to zgłosić się dzisiaj na KTG do szpitala czy czekać na wizytę u lekarza? Nie potrzeba żadnego skierowania do szpitala? I zgłaszać się normalnie do Izby przyjęć? Ehh jestem taka niedoinformowana...No ja też dostanę oksy jak nie urodzę do poniedzialku
U mnie to wyglądało tak, że lekarz kazała mi się zgłosić w dzień terminu porodu do szpitala na sor położniczy/izbę przyjęć i zrobić ktg. Nie dostałam skierowanie więc musiałam za ktg zapłacić 40zl. Po badaniu wyniki zobaczył lekarz szpitalny i zapytał na kiedy mam umowianą następna wizytę. Lekarz prowadząca moja ciążę po paru dniach podjęła decyzję, że wypisuje mi skierowanie do szpitala ze względu na "małowodzie" i ciążę po terminie. W czwartek mnie położyli a w piątek miałam wywoływany poród.Jeśli mam wizytę u ginekologa w poniedziałek, a termin tak jak wyżej pisałam mam tak jak Ty, to zgłosić się dzisiaj na KTG do szpitala czy czekać na wizytę u lekarza? Nie potrzeba żadnego skierowania do szpitala? I zgłaszać się normalnie do Izby przyjęć? Ehh jestem taka niedoinformowana...