Alusia_1992
Fanka BB :)
Tyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to finalnie u nas też to tak wyglądało i mi też się takie robiły na jednym boku i mi ten sudocrem pomógł. Co to było nie wiem. Najpierw różowe A potem suche jak strupyTyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
A nie zmieniłaś ostatnio proszku do prania albo balsamu do ciała lub jakiegoś mydła. Wygląda to tak jak uczulenie kontaktowe.Tyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
A oprócz smarowania coś jeszcze? Bo my już tydzień na felnistilu i powiem że już się boje go dłużej dawacNo to finalnie u nas też to tak wyglądało i mi też się takie robiły na jednym boku i mi ten sudocrem pomógł. Co to było nie wiem. Najpierw różowe A potem suche jak strupy
Parę razy oniseptem odkazilam. Nic więcej. Tylko wierzyć, nie drażnić. Jak nie pomoże to wtedy dermatologa trzeba spytać co dalej.A oprócz smarowania coś jeszcze? Bo my już tydzień na felnistilu i powiem że już się boje go dłużej dawac
Ok, dziękuję.Parę razy oniseptem odkazilam. Nic więcej. Tylko wierzyć, nie drażnić. Jak nie pomoże to wtedy dermatologa trzeba spytać co dalej.
A to nie będzie pluskwa? 3 obok siebie w rzędzie lub w trójkącie zostawia pluskwa i swędzi codziennie cały dzień z 3 miesiące.Tak,tylko te plamy teraz są ciemniejsze
Zobacz załącznik 1292071
No właśnie to nie swędzi jej...A to nie będzie pluskwa? 3 obok siebie w rzędzie lub w trójkącie zostawia pluskwa i swędzi codziennie cały dzień z 3 miesiące.