Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak miewałam zapalenia pęcherza to piłam dużo , dobrego witamita C i fyragina . Dobra jest też żurawina. Ale skoro nie masz objawów to nie wiem czy to też pomoże.Dostałam badania moczu... mam dość liczne bakterie ;/ wizytę mam dopiero w czwartek i zastanawiam się czy iść do rodzinnego czy mogę poczekać do czwartku? Ogólnie nic mnie nie boli tylko często oddaję mocz... Macie jakieś doświadczenia z tym związane?
A próbkę moczu pobrałeś prawidłowo? Bo często po przez złe pobranie moczu okazuje się, że są liczne bakterie.Dostałam badania moczu... mam dość liczne bakterie ;/ wizytę mam dopiero w czwartek i zastanawiam się czy iść do rodzinnego czy mogę poczekać do czwartku? Ogólnie nic mnie nie boli tylko często oddaję mocz... Macie jakieś doświadczenia z tym związane?
Wydaje mi się, ze prawidlowo tak jak mi wskazala pani doktor. Mam tez leukocyty i troche erytrocytow w moczu wiec podejrzewam infekcję niestety;( jadę zaraz po witaminę C i żurawinę a w poniedzialek od razu zrobie posiew aby do lekarza juz iść z wynikami od razu...A próbkę moczu pobrałeś prawidłowo? Bo często po przez złe pobranie moczu okazuje się, że są liczne bakterie.
I on robi od razu usg podczas wizyty? Mam aparat u siebie w gabinecie?Dr Grzegorz Janik
Jana Pawła ll 78
Właśnie!!!! @Ciaprok84 daj sobie tydzień. Mi lekarz powiedział, ze moja ciąża jest o 6 dni młodsza i nie widać serduszka, a bobo mierzy 0,36cm. Kazał odczekać tydzień, wtedy się okaże czy urósł w tym czasie i czy bije serce. Lekarz u którego byłaś zachował się tak jak ten, u którego ja byłam najpierw. Dał ni skierowanie do szpitala i kazał na drugi dzień pojechać ;/To jest ta sama sytuacja co ma mohaaa?? Czekaj jeszcze !
Mohaaa ale u mnie pikalo i to ładnie serduszko we wtorek, A teraz nie to różnica.Właśnie!!!! @Ciaprok84 daj sobie tydzień. Mi lekarz powiedział, ze moja ciąża jest o 6 dni młodsza i nie widać serduszka, a bobo mierzy 0,36cm. Kazał odczekać tydzień, wtedy się okaże czy urósł w tym czasie i czy bije serce. Lekarz u którego byłaś zachował się tak jak ten, u którego ja byłam najpierw. Dał ni skierowanie do szpitala i kazał na drugi dzień pojechać ;/