Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nieciekawie@Ewa87 u mnie bedzie poród i rozwod
A czemu nieudana??Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje
Śmieje się bo mam takie wahania nastrojuTo nieciekawieale serio tak?
Aa już się wystraszyłam uff będzie dobrzeŚmieje się bo mam takie wahania nastrojuMąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.
Czyli trafiłaś na nie fajnego lekarza. Zakładam, że ciąża młodsza. Ja z OM powinnam mieć prawie 9tc i termin na 30 grudnia. Ale 2 lekarzy patrzyło na usg, betę i moment krwawienia implatycyjnego.Bylam u lekarza dwa tygodnie temu i powiedziała, że ciążą moze być nieudana ,ale nie doszło do samoistnego poronienia A mdłości to mam takie ,że ledwo żyje
A czemu nieudana??
To ja też 13 , 6 kwietnia ostatnia miesiączka i mam dziś 7 tygodni i 1 dzień ,czyli 8 tydzień się zacząłHej Ja mam 13 i to jeszcze 6 tc
Ja już jeden rozwód mam i starczyŚmieje się bo mam takie wahania nastrojuMąż przeżył 3 razy to i 4 przeżyje, wie że minie.