Daje skierowania na USG można wykonać u niego. Ale dodatkowo na każdej wizycie sprawdzał na USG czy bije serduszko bez wydruków bez opisów tak po prostu dla mnie samej.I on robi od razu usg podczas wizyty? Mam aparat u siebie w gabinecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daje skierowania na USG można wykonać u niego. Ale dodatkowo na każdej wizycie sprawdzał na USG czy bije serduszko bez wydruków bez opisów tak po prostu dla mnie samej.I on robi od razu usg podczas wizyty? Mam aparat u siebie w gabinecie?
Daje skierowania na USG można wykonać u niego. Ale dodatkowo na każdej wizycie sprawdzał na USG czy bije serduszko bez wydruków bez opisów tak po prostu dla mnie samej.
A to nie jest czasem objaw braku magnezu.Dziewczyny mam dziwne spinanie się brzucha. Nie pamiętam tego z poprzedniej ciąży. Brzuch mi się spina i jest twardy. Dopiero jak dłużej poleze to się trochę uspokaja. Czy wy tez tak macie?