Ojej a co się stało. ?Ja wczoraj miałam mega nerwowa sytuację.. jakbym szału z nerwów dostała.. brzuchol mnie później strasznie bolał. Bardzo się boje, że przez to coś się Fasoli stało![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej a co się stało. ?Ja wczoraj miałam mega nerwowa sytuację.. jakbym szału z nerwów dostała.. brzuchol mnie później strasznie bolał. Bardzo się boje, że przez to coś się Fasoli stało![]()
Ja ide o 14 a od 15 lekarz pezyjmujeO której macie te wizyty?
Ojciec mnie z równowagi wyprowadził.. szkoda gadać.. nie wiedział, że jestem w ciąży i piekło zgotował..Ojej a co się stało. ?
Uważaj na siebie i nie daj się sprowokować bo potem będzie stres , musimy myśleć o dzidzi przede wszystkim.Ojciec mnie z równowagi wyprowadził.. szkoda gadać.. nie wiedział, że jestem w ciąży i piekło zgotował..
Nie mam zielonego pojęcia, zaraz przeszukam szafki, na pewno coś znajde i wezmę.A to nie jest czasem objaw braku magnezu.
Będzie dobrze!Ale mam nerwa dziewczyny aż mnie żołądek boli
Ja też. O której Mas wizytę??? Ja 18.45 ale ostatnio jak miałam o 20 to weszłam Przed 22... Najgorszy stres w poczekalniAle mam nerwa dziewczyny aż mnie żołądek boli
Idę na 14 a gin przyjmuje od 15 wiec podejrzewam że po15 będę po wizycieJa też. O której Mas wizytę??? Ja 18.45 ale ostatnio jak miałam o 20 to weszłam Przed 22... Najgorszy stres w poczekalni