Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też byłam 27 maja kolejna wyznaczył za 4 tyg 24 czerwcaJa byłam na wizycie 27 maja a kolejną mam dopiero 3 lipca
3ciego bedzie juz bilo pieknie serduszko! Zonaczysz!Też się dodałamja wizytę mam 3go...boję się Bo ostatnio 20go był pęcherzyk i tyci zarodek więc wszystko się okaże 3go
Ta to tylko dla Styczniówek od Nas z babyboom, a te inne na fb to są ogólne dla wszystkich i widoczne.Dziewczyny A po co nam ta grupa na fb?? Jedna już jest na styczen na fb. Nie lepiej tutaj być??
Ja też lubię forum.zagladam i tu i tamDziewczyny A po co nam ta grupa na fb?? Jedna już jest na styczen na fb. Nie lepiej tutaj być??
No jak widać ja teżJa też lubię forum.zagladam i tu i tam![]()
Ta to tylko dla Styczniówek od Nas z babyboom, a te inne na fb to są ogólne dla wszystkich i widoczne.
U mnie jeszcze znajomi nie wiedzą więc wolę taką zamkniętą.
Pewnie ,że można tutaj ,ale nie raz są sprawy ,że nie zawsze chce się pisać publicznie. Nie czarujmy się tu każdy widzi spoza naszej grupy. Druga rzecz ,że będzie trwalszy kontakt niż tuNa fb każdy zagląda
![]()
Ta to tylko dla Styczniówek od Nas z babyboom, a te inne na fb to są ogólne dla wszystkich i widoczne.
U mnie jeszcze znajomi nie wiedzą więc wolę taką zamkniętą.
Pewnie ,że można tutaj ,ale nie raz są sprawy ,że nie zawsze chce się pisać publicznie. Nie czarujmy się tu każdy widzi spoza naszej grupy. Druga rzecz ,że będzie trwalszy kontakt niż tuNa fb każdy zagląda
![]()