milka181
Zaangażowana w BB
Mam to samo ... dzisiaj dzieci o 8 do szkoły i przedszkola ogarnełam i drzemka do 12 :O tak naprawde wstałam bo kurier zadzwonił .... masakraHahaah [emoji23] ja chyba odsypiam całe życie [emoji85]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo ... dzisiaj dzieci o 8 do szkoły i przedszkola ogarnełam i drzemka do 12 :O tak naprawde wstałam bo kurier zadzwonił .... masakraHahaah [emoji23] ja chyba odsypiam całe życie [emoji85]
Podobno Randap jest bardzo szkodliwy i rakotworczy :/Dzisiaj ze spaniem chyba ogólnie jest tragedia [emoji42] ja jak narkolepsja, co chwilkę na łóżeczko i 15 min drzemka [emoji28] albo wychodzę na dwór żeby nie spać bo w nocy zaś nie będę mogła spać. Troszkę powyrywalam dzisiaj trawę i chwasty które wyrosły w kostce brukowej, a chłopaki teraz pryskają randapem i zasypuja świeżym piaskiem. Także wiosna pełną parą nawet w ciazy na śpiocha [emoji28][emoji28]
Teraz oczywiście mam zrobić badania i spokojnie wytrzymać tydzień do kolejnej wizyty. Ona jest dobrej myśli, powiedziała, ze jak jest już ciałko, to za tydzie
Jejku ja też już chcę na wizytę [emoji7]
Ja chyba tez w pn polece. Nie wytrzymam 2 tygJejku ja też już chcę na wizytę [emoji7]
A wez nic rundapem nie psikaj !!!!Dzisiaj ze spaniem chyba ogólnie jest tragedia [emoji42] ja jak narkolepsja, co chwilkę na łóżeczko i 15 min drzemka [emoji28] albo wychodzę na dwór żeby nie spać bo w nocy zaś nie będę mogła spać. Troszkę powyrywalam dzisiaj trawę i chwasty które wyrosły w kostce brukowej, a chłopaki teraz pryskają randapem i zasypuja świeżym piaskiem. Także wiosna pełną parą nawet w ciazy na śpiocha [emoji28][emoji28]
nie podobno tylko na 100% !!!Podobno Randap jest bardzo szkodliwy i rakotworczy :/
Podobno Randap jest bardzo szkodliwy i rakotworczy :/
Moi dziadkowie dostali białaczki bo przez lata psikali tym gównem pole. Koleżanki ojciec rolnik to samo...Ja chyba tez w pn polece. Nie wytrzymam 2 tygA wez nic rundapem nie psikaj !!!!
nie podobno tylko na 100% !!!
Sprawy przegrali kolejne. Wyplacają grube miliony odszkodowan za przyczynienie sie do raka. A pozwy nadal splywają
Serio!!! Trzymać się z dala! Nawet tyci ilości są szkodliwe i zostają w głębię na długoWy serio z tym randapem? U nas pola dookola, wiec jak podpalaja na wiosne, to musimy wokol domu metr-dwa psikac nim, ze w razie pozaru zeby do plotu nie doszlo.