MartaSx
mama Oliwierka
Aaa to dużo wyjaśnia. Ale staraj się odpoczywać i oszczędzaj się.Mam swoja firme
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa to dużo wyjaśnia. Ale staraj się odpoczywać i oszczędzaj się.Mam swoja firme
Aaa to dużo wyjaśnia. Ale staraj się odpoczywać i oszczędzaj się.
Hej, u mnie w teorii 11tc, a w praktyce 8.
Długie i nieregularne cykle, miesiące starań na luteinie i clo w końcu odpuszczenie bo przeciez mamy już córę która zaraz skończy 2latka. Ksiazkowo wystarczyło odpuścić, odłożyć leki i jest serduszko i są mdłości, zmęczenie i wszystko innetermin mamy ruchomy, ale styczniowy.
Także tak, chciałam się przywitać![]()
Mam podobnie spać mi się chce bardzo. Zasypiam w tramwaju [emoji23].Zasypiam nawet na chwile w aucie na inwestycji [emoji23][emoji23][emoji23] już nikogo to nie dziwi. Przychodzą pewne godziny i po prostu po mnie odlatuje
Ja swoją kierowniczkę poinformowałam telefonicznie, nie mialam mozliwości innejDzisiaj idę do szefostwa powiedzieć. Mam mega stres
Ja mam Panią dyrektor na miejscu. Ale i tak się boję bo ona czasem jest nieobliczalna. Dziewczyny mówią żebym dyktafon włączyłaJa swoją kierowniczkę poinformowałam telefonicznie, nie mialam mozliwości innej
Ja mam to samo, non stop bym spała. Jedyna moja myśl krąży w ciągu dnia o łóżku i krótkiej drzemce. Dziś położyłam się po 17, to obudziłam się o 19. Moja córka chyba mi pozazdrościła, bo przyszla do mnie jak spałam i też usnęła, haha.
No i do tego dziś zaczęły się mdłości i wymioty. Miałam nadzieje, ze ominą mnie, a tu d..a blada. Czuje się, jakbym się zatruła. Ale aczynam się zastanawiać, czy luteina nie ma na to wływu, biore ją od wczoraj i akurat dzis zaczęło sie...
Jutro ide na badania na czczo, Już się boje, bo labolatorium od 8, a ja jutro musze po 6 wstac. 2h na czczo nie wiem jak dam rade...
Mam podobnie spać mi się chce bardzo. Zasypiam w tramwaju [emoji23].
Dzieńdoberek cieżaróweczkiJa mam Panią dyrektor na miejscu. Ale i tak się boję bo ona czasem jest nieobliczalna. Dziewczyny mówią żebym dyktafon włączyła
Mam podobnie spać mi się chce bardzo. Zasypiam w tramwaju [emoji23].
Ja mam to samo, non stop bym spała. Jedyna moja myśl krąży w ciągu dnia o łóżku i krótkiej drzemce. Dziś położyłam się po 17, to obudziłam się o 19. Moja córka chyba mi pozazdrościła, bo przyszla do mnie jak spałam i też usnęła, haha.
No i do tego dziś zaczęły się mdłości i wymioty. Miałam nadzieje, ze ominą mnie, a tu d..a blada. Czuje się, jakbym się zatruła. Ale aczynam się zastanawiać, czy luteina nie ma na to wływu, biore ją od wczoraj i akurat dzis zaczęło sie...
Jutro ide na badania na czczo, Już się boje, bo labolatorium od 8, a ja jutro musze po 6 wstac. 2h na czczo nie wiem jak dam rade...
Ja mam Panią dyrektor na miejscu. Ale i tak się boję bo ona czasem jest nieobliczalna. Dziewczyny mówią żebym dyktafon włączyła