Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi mają pobierać krew w dniu usg i będę musiała jeszcze 2 tygodnie czekać na wyniki.Ja w 10+4 (10.06) będę miała pobierana krew na pappa. Dwa tyg później jakoś (jeszcze nie znam dokładnej daty) będzie usg.
Ja też mam 19 prenatalne a rano mam mieć pobierana krew u mnie będzie 12t2d wiec idealnie powinno byćJa 19 czerwca to bedzie rowno 12t0d z usg a z OM 12t3d.
U mnie od wczoraj kryzys energetyczny;( dzis rano lekkie mdłości,a wieczorem pewnie się rozkręcą. Dziś jestem w delegacji i podrozuje pociagiem i powiem wam ze jest dosyc ciężko;( co do Amolu - czy tam jest jakas ulotka z opisem że bezpieczne w ciąży?Jak się dziś czujecie dziewczyny? Mnie dziś boli głowa, ale poza tym OK, mdłości na razie nie mam, zobaczymy jak będzie po południu. Czy któraś z Was stosowała Amol? Czy pomaga na ból głowy? Nigdy nie stosowałam, a słyszałam, że smaruje się nim skronie i to niby pomaga.
Dziewczyny, zgodnie z prosba lekarza wykonalam ponownie badania. Moje wyniki z dnia 27maja to beta hcg 8197, progesteron 74,1.
Dzisiaj (po 9 dniach) beta hcg 56740, progesteron 52,1. Biore lacznie 3 tabletki dziennie duphastonu. Czemu wynik spadl. Wynik beta hcg jest tez chyba niedobry jesli chodzii o przyrost? Ostatnia miesiaczka 22.04 wiec wychodzi 7 tydzien. Wizyte mam dopiero we wtorek....
Jest, że nie badano go na kobietach w ciąży i karmiących i że skonsultować się z lekarzem. Ale czytam w necie, że dużo kobiet w ciąży stosuje go i że lekarze nie mają nic przeciwko (byle nie pić).U mnie od wczoraj kryzys energetyczny;( dzis rano lekkie mdłości,a wieczorem pewnie się rozkręcą. Dziś jestem w delegacji i podrozuje pociagiem i powiem wam ze jest dosyc ciężko;( co do Amolu - czy tam jest jakas ulotka z opisem że bezpieczne w ciąży?
Mi mówili że wszystko jest porządku miałam ekran przed sobą i widziałam jak mierzy dziecko.. Wyniki odrazu dostałamJa też mam 19 prenatalne a rano mam mieć pobierana krew u mnie będzie 12t2d wiec idealnie powinno byćfasolina nie będzie ani za duża ani za mała ❤
Dziewczyny a jak wyglądają badania prenatalne w Polsce? Oni coś mi powiedzą w czasie badania gdyby coś było nie tak czy że jest wszystko ok? Czy będę musiała siedzieć jak na szpilkach przez 2 tyg? W UK prowadziłam pierwsza ciążę i tak po usg powiedzieli ze wszystko jest ok i kazali czekać na wyniki badań z krwi i cały opis usg, jeśli było bys nie tak z krwi to wtedy powtórz badanie..
Tez mam na 12 tydzień, a robię 5 lipcaw ogóle to juz nie moge sie doczekać tych wszystkich badań. Prenatalne mam 1 lipca. Czyli 12 tydzień też wam lekarze w 12 zalecali ?
A gdzie robiłaśMi mówili że wszystko jest porządku miałam ekran przed sobą i widziałam jak mierzy dziecko.. Wyniki odrazu dostałam