reklama

Styczniowe mamy 2020

My juz po prenatalnych. Dopiero dzis dostalam skierowanie na pappe i bylam wlasnie zrobic i jak dobrze pojdzie to jutro lekarz wszystko przeliczy. Ale z usg wyszlo niskie ryzyko na zd itp. Jedynie co to wyszlo mu ryzyko mniejszego wzrostu do 37tc i jezeli bedzie to tak dalej wygladac po porownaniu z wynikami krwi to bede musiala jakis kwas brac, ale nie wiem dokladnie o co chodzi, bo bylam tak zestresowana [emoji4]

reklama
Moje szczęście [emoji7]
20190708_171616.jpeg

@marta021993 śliczne maleństwo:-)
@Karola1322 moja gin teraz na wizycie coś wspomniała że wydaje jej się że chłopak ale żeby się nie nastawiać bo to jeszcze nic pewnego a w sobotę był 11tc . W sobotę mam kolejną wizytę A 17.07 genetyczne to zobaczymy. Jak dla mnie w sumie to obojętnie czy dziewczynka czy chłopiec ważne żeby zdrowe było:-) no ale wiedzieć też już by było fajnie:-)

@marta021993 śliczne maleństwo:-)
@Karola1322 moja gin teraz na wizycie coś wspomniała że wydaje jej się że chłopak ale żeby się nie nastawiać bo to jeszcze nic pewnego a w sobotę był 11tc . W sobotę mam kolejną wizytę A 17.07 genetyczne to zobaczymy. Jak dla mnie w sumie to obojętnie czy dziewczynka czy chłopiec ważne żeby zdrowe było:-) no ale wiedzieć też już by było fajnie:-)
Chciałam bym wiedzieć żeby mówić po imieniu już

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry