Malinkaa123
Fanka BB :)
Tak, też tak mam. Zapobiegawczo jak wiem że będę kichac zginam się w pół.Dziewczyny czy wy tez tak macie przy kichnieciu łapie was tępy ból z prawej lub lewej strony, bo ja już się boję kichać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, też tak mam. Zapobiegawczo jak wiem że będę kichac zginam się w pół.Dziewczyny czy wy tez tak macie przy kichnieciu łapie was tępy ból z prawej lub lewej strony, bo ja już się boję kichać
No ja nie zdążyłamTak, też tak mam. Zapobiegawczo jak wiem że będę kichac zginam się w pół.
Taaaaak tez tak mamDziewczyny czy wy tez tak macie przy kichnieciu łapie was tępy ból z prawej lub lewej strony, bo ja już się boję kichać
Jestem po czterdziestce![]()
To ja bym musiała mieć 46-50 chodź zawsze mam 38-40 ale ja mam kita grubsze w ciucholadzie kupię sobie jakieśWczoraj byliśmy z mężem na zakupach w centrum handlowym z zamiarem kupna spodni i kilku bluzek ciążowych , bo już brzusio rośnie i normalne dżinsy są bardzo niewygodne . Mój cel to h&m. Nie wiem czy któraś z Was już ma za sobą takie zakupy ale mnie totalnie zaskoczyła rozmiarówka - mega zaniżona . Rozmiar 40 to takie 36 plus bardzo wąskie nogawki. Ja mam nogi szczupłe wiec dało radę. Ale co maja powiedzieć kobietki które są tęższe . Ja ostatecznie wzięłam rozmiar 44dobrze ze przez internet nie zamawiałam.
A ja od samego początku pochłaniam w dużej ilości banany pod każdą postacią. Być może to nie zdrowo, ale mój starszak mówi, że troszkę przesadzam, bo nic mu nie zostawiamJa nie wiem co będę mieć.. Obecnie mam smaki na śledzie, słodkie przede wszystkim marsy, kwaśne od czasu do czasu i słone
Ja jestem po 3cc.Odczuwam ciągnięcia w okolicach blizny.Wcześniej nie miałam problemów z rozchodzeniem blizny,mimo że syn urodził się z wagą 4060g.Trzeba poprostu być bardziej czujnym i sprawdzać co jakiś czas.Mam nadzieję,że damy rady bez problemowo donosić.Mam pytanko do mamusiek które miały cesarkę. Czy w drugiej ciąży odczuwacie jakieś ciągnięcia i kłucia w okolicach blizny po cięciu? Mnie ostatnio brzuch ostro wysadziło do przodu i mam właśnie takie dolegliwości... Martwię się jak to będzie później jak brzuch będzie duży. Naczytałam się o rozchodzeniu blizn i teraz panikuję...
Trzymam mocno!!! Czekam na dobre wieściJa jestem po 3cc.Odczuwam ciągnięcia w okolicach blizny.Wcześniej nie miałam problemów z rozchodzeniem blizny,mimo że syn urodził się z wagą 4060g.Trzeba poprostu być bardziej czujnym i sprawdzać co jakiś czas.Mam nadzieję,że damy rady bez problemowo donosić.
Ja dzisiaj mam wizyte u swojej lekarki a na 19:00 prenatalne. Całą noc nie mogłam spać.Świruje,żeby tylko wszystko było dobrze.Jestem po 2 stratach,dlatego panikuje w byle powodu.Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas.