• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja właśnie wróciłam od dentystki, na szczęście wszystko dobrze, nic do leczenie. Zaleciła zrobić sobie tylko higienizację kiedyś w wolnej chwili i płukać jamę ustną Meridolem aby dziąsła były mocne i nie wrażliwe podczas mycia i nie krwawiły.

Co do upławów wodnych od samego początku ciąży mam żołtawo-biały śluz, są dni kiedy na wkładce mam tego trochę ale są też "suche" dni. Lekarz powiedział, że to wszystko w porządku.

reklama
Witam Was dziewczyny :)
To moja druga ciąża, mam już 14 miesięcznego synusia <3 obecnie jestem w 16t3d ciąży, termin wg OM wypada na 07.01 a wg USG prenatalnego na 06.01 :) czuję się dobrze od poczatku, ciąża praktycznie bezobjawowa, podobnie jak pierwsza :)

Witam Was dziewczyny :)
To moja druga ciąża, mam już 14 miesięcznego synusia <3 obecnie jestem w 16t3d ciąży, termin wg OM wypada na 07.01 a wg USG prenatalnego na 06.01 :) czuję się dobrze od poczatku, ciąża praktycznie bezobjawowa, podobnie jak pierwsza :)
Witaj! Idziemy łeb w łeb ;) tylko u mnie to pierwsza ciąża :D skąd jesteś? :)

A teraz pytanie trochę z innej beczki.. też macie tyle "uplawow wodnych" ? Ja mam tak od samego początku niby mam wkładki ale i tak ciągle mokro:/ to znaczy to nie wydzielina, po prostu mam ciagle mokre majtki
Nie boli... Bolało mnie musiała na nowo usnoc stara.. Wywierać nowa i dać specialne pierścienie na żeby żeby je uformować to niby nie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry