reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Fajnie :) ja rodziłam synka w Żeromskim i teraz też tam planuję :)
Ja też poprzedni poród w Żeromskim i polecam :)

Witam nowe mamuśki!

Ja to sie czuje ostatnio tak fantastycznie ze az zaczynam sie martwic czy wszystko ok ;P jak nie w ciąży zupełnie [emoji12] i tez czeka mnie dentysta :/ ale póki co w poniedzialek wizyta i juz nie moge sie doczekać. Mam nadzieje ze juz potwierdzimy płeć ;D

Ja już też nareszcie po prenatalnych, dzidzioszek ma się dobrze. 13+4 ma 7.7 cm i długie nogi :biggrin2:
Ciągle plamię, wreszcie kobieta mi powiedziała, że może być tak jeszcze przez 4 tygodnie aż dziecko podejdzie wyżej i zejdzie mi z kanału szyjki macicy. To mnie uspokoiła. I potwierdziła się płeć z 9tc. Będzie mój upragniony synuś :D Józio. Ależ ja go kocham :D
Z powodu na mój wiek testy pappa nie wyjdą za dobrze i lekarz nie będzie mówił dobrze więc już się nastawiłam na pozytywne myślenie, bo z usg wyszło wszystko pięknie, a to daje 80% szans na zdrowego dzidziusia, dla mnie to i tak wiele, bo rozszczepówkę ośmioletnią mam w domu.

Ja już też nareszcie po prenatalnych, dzidzioszek ma się dobrze. 13+4 ma 7.7 cm i długie nogi :biggrin2:
Ciągle plamię, wreszcie kobieta mi powiedziała, że może być tak jeszcze przez 4 tygodnie aż dziecko podejdzie wyżej i zejdzie mi z kanału szyjki macicy. To mnie uspokoiła. I potwierdziła się płeć z 9tc. Będzie mój upragniony synuś :D Józio. Ależ ja go kocham :D
Z powodu na mój wiek testy pappa nie wyjdą za dobrze i lekarz nie będzie mówił dobrze więc już się nastawiłam na pozytywne myślenie, bo z usg wyszło wszystko pięknie, a to daje 80% szans na zdrowego dzidziusia, dla mnie to i tak wiele, bo rozszczepówkę ośmioletnią mam w domu.
Super, gratuluję:-) mówiłam że będzie wszystko dobrze:-) A testem pappa się nie przejmuj to tylko statystyki A wiadomo tak jak mówisz przez Twój wiek wyjdą średnie. najlepszym obrazem jest usg :-) :)
Za godzinę ja mam wizytę, mam nadzieję że Dzisiaj się pokaże ładnie na usg i potwierdzi się płeć:-) A w szczególności że wszystko z nim dobrze ;-) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry