Inesslo29
Zaangażowana w BB
O to co lubię najbardziejNie, bo nie masz skurczy i akcji porodowej. Teraz to należy bawić się w księżniczkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to co lubię najbardziejNie, bo nie masz skurczy i akcji porodowej. Teraz to należy bawić się w księżniczkę![]()
Jak okna? Nie wolno!
Moja sąsiadka umyła onkna w 6 miesiącu ciąży i ledwo jej dziecko uratowali po porodzie, w tymże właśnie dniu.
Umylam tylko w pokoju jedno i w łazience. Myślisz, że mogłam coś zrobić mojej dzidzi?
Ja tam myje okna i nic sie nie dzieje... chyba to w późniejszej ciąży jest obawa a nie tak wcześnie .. któraś z was pisała o rozstępach polecam krem z musteli w poprzednich ciążach nie miałam ani jednego a przytyłam dość dużoco do anemii niestety też mam ale co sie dziwić jak w ogole mięsa nie jadam :/ lekarz wypisał mi tardyferon.
Ja swojego gina zapytam 9.08. Na szczęście miałam tylko 2 male okna w pokoiku i w łazience. Ale dziękuję dziewczyny za rady. Gdybyście mieszkały bliżej, zaprosilabym Was na ciasto bananowe.![]()