Malami1303
Fanka BB :)
Będzie dziewczyna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za poradeSpecjalnie kupiłam autko w automacie. Przed dłuższą drogą nospa. I koniecznie adapter do pasów żeby chronić brzuszek.
Mi mówiła żeby wziąść 3 nospy przed podróżąSalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za porade![]()
SalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za porade![]()
SalsaPL - ile tej nospy bierzesz i czy na długo przed podróżą? Planuje w przyszlym tygodniu jechac nad morze jakies 7h jazdy- lekarz nie widzi przeciwskazan i powiedzial aby nospe wziąć ale nie dopytałam go o to! Bede wdzieczna za porade![]()
Od samego początku czułam że będzie dziewczynkaCo obstawiasz ? Jakie przeczucia ?[emoji4]
Dziękuję za odpowiedź! A ja myślałam, że ta nospa to tylko tak na wszelki wypadek jakby coś bolało to mam wziąć ze sobą! Dobrze, że są mądrzejsze osoby na tym forumPół godzinki przed drogą. Co 3h kolejną i mniej wiecej co 2 h przystanek na min 10-15 min.
Tylko nospa normalna a nie forte
Dziękuję za odpowiedź! A ja myślałam, że ta nospa to tylko tak na wszelki wypadek jakby coś bolało to mam wziąć ze sobą! Dobrze, że są mądrzejsze osoby na tym forum![]()