Magdalenka123
Początkująca w BB
dokładnie ,mi na początku mówili że będę miała termin na 8.02 a teraz sie jakoś przyspieszył termin i na 31.0129 grudnia [emoji39] Ale wiadomo jak to jest, moze przyjsc szybciej a moze pozniej [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie ,mi na początku mówili że będę miała termin na 8.02 a teraz sie jakoś przyspieszył termin i na 31.0129 grudnia [emoji39] Ale wiadomo jak to jest, moze przyjsc szybciej a moze pozniej [emoji16]
O no to super [emoji16] Mi sie poki co nie przesuwa termin po usg i po om, wciaz 28,29 grudnia takze zobaczymy [emoji16] Mam nadzieje, ze w sylwestra nie bedzie chciala wychodzic [emoji23]Ja mam termin na 31 grudnia. Na pierwszym usg wychodziło 2 styczeń. Zobaczymy jak będzie . Synka mam też z grudnia![]()
A w ktorej dzielnicy mieszkasz w Gda jesli spytac moge?dokładnie ,mi na początku mówili że będę miała termin na 8.02 a teraz sie jakoś przyspieszył termin i na 31.01. Ale do tego badania usg genetycznego to chodzilam na mega stresie ale jak po usg powiedzial mi że jest wszystko ok to trochę stres się zmiejszyl
![]()
Na Chełmie mieszkamA w ktorej dzielnicy mieszkasz w Gda jesli spytac moge?![]()
Ujeścisko, więc po sąsiedzku [emoji16]Na Chełmie mieszkamA ty ?
To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.Aha. Ja też jestem zagrożona nadciśnieniem z powodu gestozy w poprzedniej ciąży a na rozrzedzenie krwi biorę clexane 40mg w brzuch.
A co lekarz mówił o tym? Jakie rokowania? Czy to częste?To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.
A co lekarz mówił o tym? Jakie rokowania? Czy to częste?
A co to jest ?To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.
A co to jest ?