wesola_mamusia
Fanka BB :)
Też jestem szczupła i czekam na te cudowne kilogramy. Wszyscy mi mówią, że mam brzuch jakbym sobie wiecej podjadła, to już wiem, że głupio wyglądam
Ja mam 600gram od miesiąca na plusie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już czuję więc tylko patrzeć jak ciebie będzie kopało. U mnie dziewczynka.Ja mam ten sam tydzień co Ty i też czekam na ruchy. Czasami coś czuję jakby się przelewalo ale czekam na tego mocnego kopniaka
U mnie 7 kg.Też jestem szczupła i czekam na te cudowne kilogramy. Wszyscy mi mówią, że mam brzuch jakbym sobie wiecej podjadła, to już wiem, że głupio wyglądamJa mam 600gram od miesiąca na plusie.

Na pewno niedługo poczujesz. U mnie po usg okazało się, że malutka urosła trochę więcej i jesteśmy cały tydzień do przodu.@lucyna1234 U Nas chłopczyk na 90% , 16 tydzień
I jakieś 2-3 kg na plusie. Czekam na te pierwsze ruchy![]()
My troche kupilismy były dość duze promocje /wyprzedaże. Ale tak ogolnie z mysla o Nas jeśli wszystko bedzie dobrze, przyjaciółka ma takze termin na styczen a koleznaka z oddzialu na koniwc listopada, wiec na pewno komus przypadna do gustuHej dziewczyny. Kupujecie już ciuszki? U mnie 19 tc ale jakoś chyba za wcześnie jeszcze. Co myślicie.
Ruchy już czuję też ale u mnie to druga ciąża. Mała waży 230kg i ma ok to 20 cm.