Koteczka01
Fanka BB :)
Mam dziś na 11:00 w szpitalu usg połówkowe. Tak się denerwuję, że spać nie mogłam, a jak już zasnęłam to dwa razy mi się śniło, że próbuję dotrzeć na to badanie i nie mogę zdążyć...Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na wiadomości .Wszystko będzie dobrzeMam dziś na 11:00 w szpitalu usg połówkowe. Tak się denerwuję, że spać nie mogłam, a jak już zasnęłam to dwa razy mi się śniło, że próbuję dotrzeć na to badanie i nie mogę zdążyć...Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Powodzenia! Na pewno wszytsko będzie dobrzeMam dziś na 11:00 w szpitalu usg połówkowe. Tak się denerwuję, że spać nie mogłam, a jak już zasnęłam to dwa razy mi się śniło, że próbuję dotrzeć na to badanie i nie mogę zdążyć...Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Trzeba się liczyć z tym, że rozbieżności w wieku naszych "styczniowych" maluszków będą dużeŻyczę wszystkiego dobrego na badaniu połówkowym
Ja dopiero za ok. miesiąc idę na takie badanie.
Cieżkie jest to, że niektóre z was będą już pieściły swoje maluchy, a my tu jeszcze będziemy nosić ciążę, ja mam końcówkę stycznia, inne zakrawają nawet na ostatniego grudnia. To aż miesiąc różnicy! Jeszcze się okaże, że w lutym urodzę
...jak ja to zniosę?
Świętujecie jakoś wasze połówkowe?
Czesc mamusiewlasnie "odkrylam" to forum,a moj termin porodu to 31.01.2020
Be1992 ja rowniez cala noc mialam dziwne bole( nawet nie bole,co ciagniecia) w podbrzuszu,ale u mnie to chyba po wczorajszych porzadkach- przesadzilam z porzadkami i lataniem z odkurzaczem. Mam do Was pytanie. Czy ktoras z Was robila badania prenatalne i czy mimo dobrych wynikow z krwi wyszlo Wam cos nie tak w obrazie usg? Pozdrawiam