Ja chyba Szymon i Wojtek ale nawet o tym nie myślimy jeszczeU nas bedzie Franio![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba Szymon i Wojtek ale nawet o tym nie myślimy jeszczeU nas bedzie Franio![]()
Ja dopiero 11wrzesnia. W którym wtedy tygodniu ciąży będziecie?
23 tydz, w pt zaczynam szosty miesiąc (ciąża liczona od 30.03) Jak szybko to leci.... za szybko Ja 20 tc 4 dzień według omJa dopiero 11wrzesnia. W którym wtedy tygodniu ciąży będziecie?
U mnie będzie dokladnie 21t3dJa dopiero 11wrzesnia. W którym wtedy tygodniu ciąży będziecie?
oj ja tezteż mam wrażenie, że czasem ledwo widać, że jestem w ciazy, a czasami, np.wczoraj wieczorem (a robiłam domową pizzę...Czy wy też tak macie że jednego dnia brzuch jak balon a drugiego o połowę mniejszy? Oglądałam wasze fotki i wyglądam podobnie. Całe szczęście jeszcze moja dwójka łobuzów nie rozpycha mnie za bardzo i wyglądam jakbym miała jedno albo była po prostu gruba![]()
U mnie będzie dokładnie skończony 22 tydzieńJa dopiero 11wrzesnia. W którym wtedy tygodniu ciąży będziecie?
Też mam w domu Szymonka :-) Teraz będzie MarcelJa chyba Szymon i Wojtek ale nawet o tym nie myślimy jeszcze![]()
Witam mój termin przewidywany 9 stycznia. To moja pierwsza ciąża.Cześć, są już tu może mamy z terminem na styczeń 2020 ? Mi wychodzi 1-2 styczeń...