Kasik1p3
Fanka BB :)
Gratulacje :-)Dziewczyny już po badaniu wszystko jest ok, na 100% dziewczynka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje :-)Dziewczyny już po badaniu wszystko jest ok, na 100% dziewczynka.
Ja biorę sam aspargin 3x dziennie po jednej. Plus żelazo 2x dziennie. Nie martw się będzie wszystko dobrze.Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowychczy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin
A to skąd jesteśJakiś syf z warszawy leci na inne miasta. U mnie za góra 50 godzin będzie bo mam 100 km. Jakaś awaria oczyszczalni ścieków. Jak ktoś z mazowasza to polecam kupić sobie baniaczki ;p U mnie na dzielni ukraincy chodzą obładowani jak w filmach katastroficznych.
Tak w wiadomościach oglądałam że awaria oczyszczalni i miasto zgodzilo się na upust do rzeki. MasakraJakiś syf z warszawy leci na inne miasta. U mnie za góra 50 godzin będzie bo mam 100 km. Jakaś awaria oczyszczalni ścieków. Jak ktoś z mazowasza to polecam kupić sobie baniaczki ;p U mnie na dzielni ukraincy chodzą obładowani jak w filmach katastroficznych.