reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje forum od początku ale z racji wcześniejszego poronienia (2018r) nie chciałam zapeszać. Dziś jest 19 tydzień 4 dzień. Termin mam na 20.01 choć dzidzia duża wiec mówią, ze raczej nastawić się na ok 10.01.2020. Wg nifty pro chłopak, wg usg zobaczymy za tydzień na połówkowych ;)czy któraś z Was bierze magne b6 forte razem z aspargin? Ja ze względu na niedobór magnezu i potasu biorę 4 tabletki magne (2x2) razem z taka sama ilością aspargin
Ja biorę sam aspargin 3x dziennie po jednej. Plus żelazo 2x dziennie. Nie martw się będzie wszystko dobrze.

Jakiś syf z warszawy leci na inne miasta. U mnie za góra 50 godzin będzie bo mam 100 km. Jakaś awaria oczyszczalni ścieków. Jak ktoś z mazowasza to polecam kupić sobie baniaczki ;p U mnie na dzielni ukraincy chodzą obładowani jak w filmach katastroficznych.

Płock. Mieszkam 10 minut od Wisły. Ryzyko niby na trasie Warszawa Gdańsk. Nas podają jako pierwszych do których szambo dopłynie. Zapomnieli o paru miastach po trasie Sochaczew, Płońsk, Wyszogród i tp.

Jakiś syf z warszawy leci na inne miasta. U mnie za góra 50 godzin będzie bo mam 100 km. Jakaś awaria oczyszczalni ścieków. Jak ktoś z mazowasza to polecam kupić sobie baniaczki ;p U mnie na dzielni ukraincy chodzą obładowani jak w filmach katastroficznych.
Tak w wiadomościach oglądałam że awaria oczyszczalni i miasto zgodzilo się na upust do rzeki. Masakra

No nie jest to dobra informacja, szczególnie że to największa w Polsce oczyszczalnia więc pewnie w Ch.... Tego pójdzie. Przepraszam za kropki ale mieć szambo w rzece to jakiś kosmos.

No tak bo Warszawie nic nie będzie tylko miasta po drodze. Niby u mnie miasto ma swoje zapasy. Pożyjemy zobaczymy. Gorzej że ten syf będzie parowal przy takich upalach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry