reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Nie ma co czekać i najlepiej od razu do lekarza lub do szpitala. Lepiej dmuchać na zimne :) będziesz spokojna a tak się denerwujesz.
Wspaniale:)
Dziewczyny a mialyscie jakieś plamienia? Bo ja dziś miałam kilka godzin temu takie delikatne brunatne i ja razie nic więcej ale jestem trochę wystraszona

reklama
U mnie prędzej lekki bol podbrzusza a teraz dalej ciągnie jakby prawa strona leciutko. Piersi bola, lekkie nudności jak jestem głodna i w sumie wracają jak sie najem, czasami zawroty głowy no i senność. Dzisiaj wykorzystałam wolny dzień i przespałam pół dnia [emoji85]. Wszystko byłoby super, ale od wczoraj wieczora czuję lekki stan zapalny :/ umówiłam się do innego ginekologa na wtorek ale postaram się jeszcze jutro dzwonić i może dostanę się do mojej na jutro. Rano okropnie spanikowałam, ale już jestem spokojniejsza.
Witajcie Lisiara97 i zuza9292
Jak się czujecie? Macie jakieś objawy? U mnie tylko czasem ból brzucha. Boję się tych mdłości, którymi wszyscy straszą, bo w wtedy w pracy będzie ciężko, a nie chcę, aby ktoś się domyślił. Mam nadzieje, że mdłości mnie omina ;)

U mnie prędzej lekki bol podbrzusza a teraz dalej ciągnie jakby prawa strona leciutko. Piersi bola, lekkie nudności jak jestem głodna i w sumie wracają jak sie najem, czasami zawroty głowy no i senność. Dzisiaj wykorzystałam wolny dzień i przespałam pół dnia [emoji85]. Wszystko byłoby super, ale od wczoraj wieczora czuję lekki stan zapalny :/ umówiłam się do innego ginekologa na wtorek ale postaram się jeszcze jutro dzwonić i może dostanę się do mojej na jutro. Rano okropnie spanikowałam, ale już jestem spokojniejsza.
Ciekawe czy przy okazji lekarz zrobi usg i czy będzie już coś widać:)no i oby coś poradził na tę infekcję.

Hej! Na wstępie chciałabym wszystkim pogratulować! ♥ Dzisiaj ujrzałam cień cienia cienia. Jutro lub pojutrze lecę na betę, kolejnych testów już po prostu nie będę robiła. A jestem 11dpo więc nic dziwnego, że praktycznie nic na teście nie widać. Postanowiłam do was napisać by poprosić o trzymanie kciuków aby udało mi się do was dołączyć na ten piękny okres ciąży jeśli się oczywiście potwierdzi. :) Teoretyczny termin porodu przypadł by na 8 stycznia.

Hej! Na wstępie chciałabym wszystkim pogratulować! ♥ Dzisiaj ujrzałam cień cienia cienia. Jutro lub pojutrze lecę na betę, kolejnych testów już po prostu nie będę robiła. A jestem 11dpo więc nic dziwnego, że praktycznie nic na teście nie widać. Postanowiłam do was napisać by poprosić o trzymanie kciuków aby udało mi się do was dołączyć na ten piękny okres ciąży jeśli się oczywiście potwierdzi. :) Teoretyczny termin porodu przypadł by na 8 stycznia.
Cześć, trzymam kciuki, napisz jak bedziesz miała wynik bety, na pewno będzie ładna :)

reklama
Cześć dziewczyny, mogę tu z Wami poczekać? Ja narazie jestem 7dpo więc będę testować w przyszłym tygodniu ale udało mi sie wyhaczyc owulke więc może się uda. Ja jestem po dwóch poronieniach, pierwsze w grudniu 18 a teraz jeszcze nie dostałam pierwszej miesiączki. Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Do góry