reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja też nic nie mam,no jeden komplecik kupiłam.Od wtorku jestem w szpitalu.Wczoraj miałam zakładany szew szyjkowy.Jak będzie ok to w poniedziałek do domku.Tak więc szykuje się oszczędnu tryb i dużo leżenia.To z koleji powoduje u mnie zaparcia.Więc wiecznie coś.

Załączniki

• Screenshot_20190830-171450_Gallery.jpg
    Screenshot_20190830-171450_Gallery.jpg
    408,4 KB · Wyświetleń: 104
reklama
@MartaSx Ja właśnie nic nie dostałam bo już nikt takich małych nie ma więc muszę wszystko kupić. Fajnie że dostałaś tyle ciuszkow :-) :)
Bo jak synek był mały i byliśmy już dawno po ślubie to nasi znajomi dopiero zaczynali przygodę we dwoje [emoji23] nikt nie miał dzieci. Jak my mamy 7 latka to teraz oni mają małe. Więc tak się złożyło że miałam od kogo. Ale dostałam po córkach. Gdyby był synek musiałabym wszystko kupić. Bo po starszym wszystko wydalam.

Też czekam z szopingiem, ale aż się ochłodzi. W te upały to leżę w różnych odcinkach domu. To na jednej kanapie to na drugiej, to na łóżku. Wyjdę to od razu mam zadyszkę i mi słabo.
Mnie wczoraj plecy bolały, jakby mi ktoś z łopaty przywalił. Nie wiem, czy to już te słynne bóle ciążowe w lędźwiach, czy efekt wyżłopania 4,5 l wody.

No ja we wczesniejszych ciążach takich bóli nie miałam. Było mi ciężko, w drugiej przytyłam 20 kg, ale bolały mnie raczej mięśnie nie kręgi. Ciąża to jednak szok dla organizmu. Ja nadal mam 50 kg i tak myślę że to obciążenie. Cholera. A mam sąsiadke która ma 45 lat i niedawno urodziła 5 dziecko. Fakt nie pracuje ale mimo wszystko chyba czuła się lepiej.
Swoją drogą chciałabym wrócić do pracy. Brakuje mi ludzi. Teraz jedyne co czytam to jakieś glupawe kryminały.

No ja we wczesniejszych ciążach takich bóli nie miałam. Było mi ciężko, w drugiej przytyłam 20 kg, ale bolały mnie raczej mięśnie nie kręgi. Ciąża to jednak szok dla organizmu. Ja nadal mam 50 kg i tak myślę że to obciążenie. Cholera. A mam sąsiadke która ma 45 lat i niedawno urodziła 5 dziecko. Fakt nie pracuje ale mimo wszystko chyba czuła się lepiej.
Swoją drogą chciałabym wrócić do pracy. Brakuje mi ludzi. Teraz jedyne co czytam to jakieś glupawe kryminały.
Ledwo co napisałam, a jak na zawołanie rozbolało mnie :D Dobrze, że niedługo badanie moczu.
Mi brakuje długich spacerów. Ludzi nie bardzo, od lat pracuję w handlu i napatrzyłam się na wachlarz możliwych przejawów głupoty:D
Co do Kryminałów dobry jest Max Czornyj, Mróz jest na topie z serią Chyłka, z zagranicznych JO Nesbo.

Ledwo co napisałam, a jak na zawołanie rozbolało mnie :D Dobrze, że niedługo badanie moczu.
Mi brakuje długich spacerów. Ludzi nie bardzo, od lat pracuję w handlu i napatrzyłam się na wachlarz możliwych przejawów głupoty:D
Co do Kryminałów dobry jest Max Czornyj, Mróz jest na topie z serią Chyłka, z zagranicznych JO Nesbo.

Ja się do handlu nie nadaje, niestety. Próbowałam ale nie ta psychika. Więc podziwiam. Mąż jest handlowcem, teraz już -hmnn nie wiem jak się to nazywa:-) jest menagerem regionu, ale rzeczywiście praca z ludźmi w handlu to wyzwanie. Z nudów zapisałam się na szkolenie z Integracji Sensorycznej, w Lublinie. Mam nadzieję że dojadę i wytrzymam.

Ja pracowałam w handlu 2 lata i podziękuję serio też znam już ludzka głupotę [emoji23]
Po czasie dostałam pracę w zawodzie. Jestem nauczycielem w przedszkolu prowadzę grupę 5/6 latków. Kocham moją pracę teraz już niestety na l4 strasznie za nimi tesknie

Z dzieciakami fajne zajęcia bo prowadziłam, jak pracowałam w bibliotece. Łatwiej dziecku coś wtłuc do głowy, niż Pioterowi albo Karynie w sklepie lub usługach ;)
Właśnie doszłam do wniosku że się po 10 latach chyba wypaliłam:D nie wiem zacznę skręcać jakieś długopisy, albo co.

reklama
Z dzieciakami fajne zajęcia bo prowadziłam, jak pracowałam w bibliotece. Łatwiej dziecku coś wtłuc do głowy, niż Pioterowi albo Karynie w sklepie lub usługach ;)
Właśnie doszłam do wniosku że się po 10 latach chyba wypaliłam:D nie wiem zacznę skręcać jakieś długopisy, albo co.

Celia - masz babo jaja :-) Twoje posty wnoszą wiele radości. W sumie dawno temu, w podstawówce miałam fazę na robienie na drutach :-), tanie na krosnie, itp. Więc cierpliwość do długopisów mam. Podłącze się chyba pod biznes:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry