Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem tak, mój starszy syn mimo tłumaczeń, próśb, gróźb itd nic nie rozumie co sie mówi. Najbardziej boli to, jak mówi, że mnie nienawidzi i ze lepiej będzie jak umrę. Wiem, że strasznie to brzmi, ale tu nie chodzi o malenstwo, tylko o jego podejście do obowiązków. Proszę o drobna pomoc, zwłaszcza teraz. Moj maz uważa, że dramatyzuje, tescie uważają, że przesadzam i ze to moja wina, bo nie zajmuje się nim j a k nalezy. Ma 10 lat i 7 miesięcy, a ja poprostu czasami nie mam siły jechać rowerem gdziekolwiek. Tez mam twardy brzuch z lewej strony, robię wszystko na co mi sił starcza.. Wiem, że potrzebuję więcej uwagi, ale jak jesteśmy sami, to jest aniołek, pomoże, chętnie wykona powierzone zadania a jak tylko usłyszy tesciowa(mieszkamy z nimi) to diabeł wcielony.
Czytam, że dużo z Was też ma problemy z bólali brzucha. U mnie od paru dni to masakra, zrobienie obiadu to dla mnie wyczyn. Wyjście do sklepu odpada, nie dam rady. Najbardziej boli prawy bok przy miednicy, ale ogólnie to boli cały dół brzucha. Mały leży na pęcherzu, jak idę do łazienki to rozkładam sikanie na dwa podejściaZastanawiam się czy te bóle miną za jakiś czas czy zostanie tak do końca ciąży? Mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej
![]()

Rumianek jest dobry na spazmy macicy. Ja pije od wczoraj, bo mi bakterie, nabłonki i śluz wyszły w moczu.
Co do magnezów już we wtorek mam wizytę więc się będę pytać jaki i ile mogę pożerać bez stresowo [emoji14]
Myślę nad tym Biomusem![]()