Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie? U mnie musiał by napisać " wagina jak pusty hipermarket"Co to w ogóle jest typ waginy? XD to jest jakiś typ?
Ja też miałam jeden, antybiotyk na szczęście go zlikwidował.Ja juz maszynką nigdy przenigdy. Z mikrozacięcia zrobiły mi sie dwa razy czyraki na wewnętrznej stronie uda/pachwiny. Za każdym razem po "idealnym" goleniu. Każdy usuwany chirurgiczne. Ostatni zabieg mce temu. Już nigdy więcej.
Teraz tylko krem

Ja mam już 3 raz w tej ciąży.Za każdym razem lekarka kazała brać Heviran.Zrobiła mi się opryszczka wargowa :-( miala ktorąs w ciazy? Lece jutro do lekarza
Ja miałam, smarowałam na noc pastą do zębów a w dzień hascovirem. 3 dni i zeszłaZrobiła mi się opryszczka wargowa :-( miala ktorąs w ciazy? Lece jutro do lekarza
Domyślam się że chodzi o krem do depilacji, taki ściągany szpatułką - fajna, bezbolesna rzecz. Smarujesz, trzymasz z 10 minut i ściągasz, wszystko piękne i gładkieNo właśnie? U mnie musiał by napisać " wagina jak pusty hipermarket"jak dobrze, że mój nie mąż się w niej odnajduje
Ja też miałam jeden, antybiotyk na szczęście go zlikwidował.
Weź tu poducz swoją niedomyślną koleżankę, jaki to krem i wszystko co robisz, też chcę być tam piękna![]()
Ja na 1 nie dostalam zdjec a tez mam z programu w szpitalu a na 2 takDziś usg prenatalno-genetyczne. Trzymajcie kciuki. Zdjęcia na pewno nie dostanę bo to na NFZ W szpitalu, w 12 tc jak byłam też nie dostałam. Ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze ...![]()
Oo mamy identyczny wiek ciążyHej dziewczyny my po prenatalnych.Koniec złudzeń 100%chłopak.Wszystkie parametry ok.Waga 487g (OM 21+1 a z usg 21+6).Cieszę się bardzo,że zdrowy.Jeszcze pozostaje mi uporać się z moją głową,w której siedzi myśl o niespełnionym marzenie o córeczce.
Ja też robiłam prenatalne na NFZ w szpitalu i te pierwsze i połówkowe i zawsze dostawałam wynik, czyli opis z wydrukiem miniaturek zdjęć. Tylko wiadomo to nie były takie zdjęcia jak prywatnie się dostaje, że dziecko uchwycone tak aby rodzice byli zachwyceni jakiego mają cudownego maluszka, tylko takie bardziej medyczne. Potem idzie się z tym wydrukiem do lekarza prowadzącego. Przecież coś trzeba prowadzącemu pokazać. Nie wiem dlaczego Tobie wcześniej nie dali nic.Dziś usg prenatalno-genetyczne. Trzymajcie kciuki. Zdjęcia na pewno nie dostanę bo to na NFZ W szpitalu, w 12 tc jak byłam też nie dostałam. Ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze ...![]()