reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
U mnie dopiero na połówce się określiła :p takto zaciskala nogi
No u mnie bardzo nisko ma dupke wiec lekarz patrzył od góry i mówił ze coś dynda ale czy to siurek czy pępowina to on nie wie. Na polowkowym to w ogóle nic nie było widać. A po polowkowym na wizycie od dołu podejrzał. I powiedział ze ani moszny ani jąder ani tym bardziej siura nie widać. Ale warg sromowych tez nie widzi. Jak dla niego jest płasko i na 90% dziewczyna. Ale ja to tak z dystansem traktuje. Mam 3 synów wiec byłam nastawiona żeb 4 to tez będzie syn.

No u mnie bardzo nisko ma dupke wiec lekarz patrzył od góry i mówił ze coś dynda ale czy to siurek czy pępowina to on nie wie. Na polowkowym to w ogóle nic nie było widać. A po polowkowym na wizycie od dołu podejrzał. I powiedział ze ani moszny ani jąder ani tym bardziej siura nie widać. Ale warg sromowych tez nie widzi. Jak dla niego jest płasko i na 90% dziewczyna. Ale ja to tak z dystansem traktuje. Mam 3 synów wiec byłam nastawiona żeb 4 to tez będzie syn.
Trzeba dac mu widocznie jeszcze trochę czasu. Może przy kolejnej wizycie ułoży się inaczej i będzie widać.

Xd u mnie w mieście nie ma nic. Nawet pogody.

Załączniki

• Screenshot_2019-09-27-21-39-40.png
    Screenshot_2019-09-27-21-39-40.png
    97,7 KB · Wyświetleń: 82
  • Screenshot_2019-09-27-21-39-47.png
    Screenshot_2019-09-27-21-39-47.png
    156,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć