chianti_riserva
Fanka BB :)
Dziewczyny a mogłybycie polecić coś że swojego doświadczenia na kaszel? Jakiś syrop? Z cebuli już nie daje rady wyczytałam o prawoślazowym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trafna nazwa xd bo mój się śmieje jak mu mówię że to jego robota. Wtedy słyszę,, bo ty tylko grzecznie lezalas i zostałaś zgwałcona,, xpDodaj ciężarnych dziewic
Z czosnku cytryny i miodu.Dziewczyny a mogłybycie polecić coś że swojego doświadczenia na kaszel? Jakiś syrop? Z cebuli już nie daje rady wyczytałam o prawoślazowym
Mój za to się śmieje że jak dopadnie mnie po porodzie to od razu drugie zrobi![]()
A będzie z Tobą przy porodzie? Moj tata był z mama i powiedział ze nigdy więcej. Jak zobaczył jaki to ból. Po moim mężu to wszystko jakoś spływa...A moj twierdzi ze jakby wiedział ile to "dolegliwosci" i że tak sie męczę to by chyba nigdy sie nie zdecydował. O drugim mówi że nie ma mowy. Tłumacze ze to jest cudowne. Na co on ze poczuł jak dostał kopa, wiec ja to odczuwam jeszcze bardziej i pewnie boli jak cholera.
W ogóle moj tata wszystko bardzo przeżywa. Przy pierwszym porodzie była ze mną moja mama, bo moj mąż wyjechał w delegacje. To tatę ratowali na izbie przyjęć. Ciśnienie mu skoczyło krew z nosa.A będzie z Tobą przy porodzie? Moj tata był z mama i powiedział ze nigdy więcej. Jak zobaczył jaki to ból. Po moim mężu to wszystko jakoś spływa...
A będzie z Tobą przy porodzie? Moj tata był z mama i powiedział ze nigdy więcej. Jak zobaczył jaki to ból. Po moim mężu to wszystko jakoś spływa...