reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja to na szczęście nie mam wydatków puki co. Ale jaja se robią i jedni i drudzy. Potem się dziwią że ludziom się nie chcę pracować. Jak przy tej nk - pewnie podatwk i emeryture więcej bym dostała Kosiniaka i 500 + bo 1500 na czysto, a jeszcze coś by i z mopsu wpadło skoro oficjalnie męża nie mam. Na prawdę męczy mnie już to pracowanie po nic.
Jeszcze jedzenie z mopsu no i rodzinne

reklama
A moze masz zdjecie gazetki czy cos jak wygladana te poszewki :) i kiedy sa. Dziękuję
Są od 7 w sprzedaży. W poszewkach to to dużego wyboru nie ma, ale te z Simbą są takie piękne [emoji7] są jeszcze jakieś ubranka i kocyki, wyprawka do łóżeczka itp.
Screenshot_20191009-182134_Blix.jpeg
Screenshot_20191009-182132_Blix.jpeg
Screenshot_20191009-182130_Blix.jpeg
Screenshot_20191009-182128_Blix.jpeg

To u nas w Koszalinie tak dobrze nie ma. Już dostałam listę co mam przygotować do szpitala. Zobacz załącznik 1031981
To masakra rzeczywiście. U nas tylko rzeczy na wyjście tak naprawdę potrzebne
Jak syna rodziłam to dostałam do domu cała siate pampers ów i podkładów jeszcze.
Najgorsze jest to, że teraz to tyle wydatków na głowie ma dziewucha, bo szczepienie za kilka dni, wizyta u dermatologa, a o i kredytach i rachunkach nie wspomnę. A zus o tym nie pomyśli i pewnie dostanie te pieniądze w listopadzie dopiero
No wierzę bo miałam tak samo ile ja się tam nawydzwanialam i ile nerwow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry