Koteczka01
Fanka BB :)
Podobno na zwiększenie masy dziecka lekarze zalecają dietę białkową, czyli dużo serów, mleka, jajek i mięsaMoja w 24+3 tylko 620mam nadzieje ze na kolejnej wizycie się przymasuje trochę :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno na zwiększenie masy dziecka lekarze zalecają dietę białkową, czyli dużo serów, mleka, jajek i mięsaMoja w 24+3 tylko 620mam nadzieje ze na kolejnej wizycie się przymasuje trochę :/
A jeszcze mnie zastanawia fakt podróżowania z niemowlakiem , zabierania go w poszczególne miejsca, mam termin na 10 stycznia w kwiecień maj mam kilka wesel, zastanawiam się czy takiego 3-4 miesięcznego dzieciaczka można zabrać w podróż 300km na głośne wesele czy to jest nie do ogarnięcia i dla jego dobra lepiej sobie odpuścić? Być może pytanie jest abstrakcyjne ale nie mam pojęcia![]()
Jakbyś pisała o mnie.
Siedzę w przychodni, godzinę temu wypiłam "napój bogów", dwie ręce pokłóte. I nie chce mi się jeść. To chyba mi wystarczy na śniadanie
A czy po takim badaniu mam się oszczędzać cały dzień, czy normalnie funkcjonować?
A u mnie z zębami raczej OK, przed ciążą wszystko wyleczyłam i teraz nic się z nimi nie dzieje (na szczęście). Ale za to przez większosć ciąży dziąsła mi krwawią, jakis czas temu zaczęły boleć. Kupiłam pastę na krwawiące dziąsła i płyn do płukania (oczywiście wszystko 4 razy droższe niż normalne pasty i płynyHmn. Mi ostatnio przy kanałowym powiedziała że znieczulenie można, ale po lekach na rozrzedzenie też miałabym opór. Zostaje podtlenek, gaz rozweselajacy.
Ja miałam wszystkie poleczone a i tak wyszło zapalenie miazgi pod plomba. Tu już nie zaczekasz bo grozi powikłaniami ciąży. Zęby w ciąży lecą, to prawda
Ja tam rodze i od razu jadę w melo na Wrocław xd xd xd wesele mam w lipcu. Już mi się nie chcę.A jeszcze mnie zastanawia fakt podróżowania z niemowlakiem , zabierania go w poszczególne miejsca, mam termin na 10 stycznia w kwiecień maj mam kilka wesel, zastanawiam się czy takiego 3-4 miesięcznego dzieciaczka można zabrać w podróż 300km na głośne wesele czy to jest nie do ogarnięcia i dla jego dobra lepiej sobie odpuścić? Być może pytanie jest abstrakcyjne ale nie mam pojęcia![]()
Możesz kupic dziecku na uszy takie specjalne wyciszacze od halasu jak maja panowie na budowieA jeszcze mnie zastanawia fakt podróżowania z niemowlakiem , zabierania go w poszczególne miejsca, mam termin na 10 stycznia w kwiecień maj mam kilka wesel, zastanawiam się czy takiego 3-4 miesięcznego dzieciaczka można zabrać w podróż 300km na głośne wesele czy to jest nie do ogarnięcia i dla jego dobra lepiej sobie odpuścić? Być może pytanie jest abstrakcyjne ale nie mam pojęcia![]()
Na mnie też nic nie działało.Zadziałały suszone śliwki,które wieczorem zalewam gorącą wodą iAp pro po zaparć. Właśnie jem jabłko i zagryzam je activią naturalną, a potem wypije inke z mlekiem...może w końcu się porządnie załatwię, bo od wczoraj bolą mnie jelita już [emoji34] Przed ciążą to miałam takie szybkie trawienia, że pół godziny po posiłku mogłam iść do toalety, a teraz to jakaś masakra - rano zrobię kilka bobiczków jak jakiś chomik i tyle, a nadal czuję, że jelita pełne![]()
Jem z 20 jajek tygodniowo no i nie pomagaPodobno na zwiększenie masy dziecka lekarze zalecają dietę białkową, czyli dużo serów, mleka, jajek i mięsa![]()