Malinkaa123
Fanka BB :)
Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .Ja się czuję dziś beznadziejnie. Dużo latania, po drzemkach się czuję jak na kacu. Teraz oglądam coś o lgbt na tvp 1.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .Ja się czuję dziś beznadziejnie. Dużo latania, po drzemkach się czuję jak na kacu. Teraz oglądam coś o lgbt na tvp 1.
No mnie ostatnio też ale mocno kopie dziolcha a fakt dzisiaj od 6 na nogach i latam dentysta, urząd stanu cywilnego, praca.Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .
Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .
Pewnie cisnie na pęcherz jak moja mało tego jak robię dwojeczke potrafi mnie kopać w pęcherz i uda bo brzuch leży do pół nogi.Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.
Ja mam czasem wrazenie ze moj syn chce juz wyjsc i wyobrazam sobie ze jest juz w drogach rodnych... takie odnosze wrazenie... taki mi tam w podbrzuszu robi ucisk i nawet kiedy ide siusiu to uczucie to nie mija...
Ale fakt, ze najwiecej pobolewa brzuch kiedy chce mi sie siusiu.
W tej chwili zmierzyłam i mam 132/70 i 88. Zanim pójdę spać, będę się obserwować.
Pół godziny temu miałam 144/85 i 57.
Dziczeje mi. Staram się mierzyć po długim spoczynku.
Mam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...A masz kontakt z Twoim gin ?
Z wczoraj nie mam, bialka. Bylo0. 16,0.12 i 0.0 na nefrologie ide 30.10@Bosiek jak Twoj białkomocz, robiłaś niedawno badanie? Ja powtarzałam wczoraj i u mnie bez zmian 15 mg/dlz jednej strony super że nie wzrosło, a z drugiej miałam cicha nadzieję, że nie będzie wcale
To napisz sms albo co, albo jedz na IPMam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...