lucyna1234
Fanka BB :)
Kot śpi, pies na podwórku a świnki w chlewni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kot śpi, pies na podwórku a świnki w chlewni.
No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.150??? O fak, sporo.
Jak.są małe to są przeurocze ale z taką locha 300 kilo wolalabym nie mieć doczynienia.No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.
No teraz akurat sporo kiedy nie mogę za bardzo robić przy nich. Jutro mam ok 40 do wykastrowania. Takich malutkich, tygodniowych.
Ja to bym mogła się przenieść na wieś i sobie oporzadzac gospodarstwo. Lubię zwierzęta, ale też jestem mięsożernaPodziwiam. Ja jestem miastowa, babciów i dziadków na wsi nie miałam,
wiec mam tylko psa i kota![]()
Ja oglądałam filmik na yt z cesarski... lepszy dreszczowiec niż american horror story.Cholera, czytam o nacięciu krocza. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja to bym mogła się przenieść na wieś i sobie oporzadzac gospodarstwo. Lubię zwierzęta, ale też jestem mięsożerna [emoji14] ... praca na świeżym powietrzu... i przynajmniej ogarnialabym przy swoim, a nie kolejnym prywaciarza.
Cholera, czytam o nacięciu krocza. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee