Eda Helena
Fanka BB :)
uwazam ze lepiej utworzyc tutaj prywatna grupe, na bb np z tytulem styczniowki 2020 prywatnie, do fejsbuka nie mam zaufania niestety a zwlaszcza jak mam wrzucac zdjecia moich pociech...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oglądałam jeden poród SN i babka wywaliła dziecko jednym parciem. To mi dało nadzieję. Ale od momentu kiedy mnie wszyscy terroryzują "o nie Ty nie możesz tak się wysilać" popsuł mi się humor. Mam przebrzydłe zrosty po operacji z 2000. Chcę mieć jak bozia da 4. Mój mówi, że 3 to maks;p to czwarte przemyce, że niby nie chcący. "ojejPiękny to chyba bebetto? Też mam tej firmy wyprany czeka [emoji7]Ja w pierwszej ciąży też oglądałam [emoji23] różne porody teraz już nie. Wiem czego się spodziewać [emoji23]
Zgadza się, BebettoPiękny to chyba bebetto? Też mam tej firmy wyprany czeka [emoji7]Ja w pierwszej ciąży też oglądałam [emoji23] różne porody teraz już nie. Wiem czego się spodziewać [emoji23]
U mnie nie ma takich wielkichJak.są małe to są przeurocze ale z taką locha 300 kilo wolalabym nie mieć doczynienia.
Ladniutki, nawet bym nie pomyslala ze jest z drugiej reki, gdybys nie napisala...
Śliczny wózek :-)Zgadza się, Bebettojutro biorę się za pranie
![]()
Ja też jestem z miasta, z Opatowa. Na wsi miałam dziadków i jak do nich jeździłam to poznałam Krzyśka. Teraz mieszkamy prawie naprzeciwko moich dziadków.Podziwiam. Ja jestem miastowa, babciów i dziadków na wsi nie miałam,
wiec mam tylko psa i kota![]()
Bo świnki są bardzo inteligętne. Szkoda, że są takie brudasyU mnie nie ma takich wielkichMax 200kg,no 250kg przed porodem. Po porodzie chudną niesamowicie. 300kg ma problemy z porodem. Świnie w zasadzie są grzeczne, nie robią krzywdy chyba, że ktoś je skrzywdzi. Jak daję im zastrzyki to stoją i nie uciekają tylko trzeba pogłaskać za uchem i pogwizdać bo one to lubią.