Ja jestem otwartaspoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże
i tp. na foteczkach. Ostatnio sobie pobieram z fejsa koleżanek i po cichaczu sobie na nich trenuje
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem otwartaspoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże
i tp. na foteczkach. Ostatnio sobie pobieram z fejsa koleżanek i po cichaczu sobie na nich trenuje
![]()
Pytanie czy chcesz moja boska twarz czy KleoraTo jak coś tam będziesz miała to podeślij na priv. Nie mąż poszedł remonty u parentsów robić a mi się nudzi![]()
Pytanie czy chcesz moja boska twarz czy Kleora![]()
Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęciaspoko. Jakimś pro grafikiem nie jestem, ale lubię dorabiać kolorki, makijaże
![]()
Tez tak mam. Jem jak myszka bo mały uciska mi żołądek.Dziewczyny a czy Wy tez moze nie macie ostatnio apetytu? Nie wiem co mi sie stalo, ale nie mam na nic ochoty, nawet na to co wczesniej uwielbialamNiby jestem glodna, ale nie mam apetytu. Moze ktoras z Was tez tak ma?
Pewnie koleżanki by się zdziwiły, gdyby zobaczyły swoje ulepszone zdjęciaJa też czasem działam w Photoshopie i Corelu, ale właściwie nigdy na zdjęciach ludzi
Zwykle ją to jakieś rzeczy potrzebne do pracy, czyli budynki, grafiki albo inne takie pierdy
Choć raz na studiach w Photoshopie poprawiałam sobie talię
choć i tak miałam fajne ciało, teraz w ciąży to nawet nie wiem gdzie ta talia była
![]()
Mi praktycznie caly czas, tylko jak leze jest okej. Magnez i jeszcze raz magnez plus odpoczynek. To mi zalecili wczoraj w klinice.( do tego progesteron dowcipnie bo sa tez skurcze i to dosc bolesne)Dziewczyny czy często twardnieje Wam brzuch?