reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Mam dziś na 11:00 w szpitalu usg połówkowe. Tak się denerwuję, że spać nie mogłam, a jak już zasnęłam to dwa razy mi się śniło, że próbuję dotrzeć na to badanie i nie mogę zdążyć...Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

reklama
Mam dziś na 11:00 w szpitalu usg połówkowe. Tak się denerwuję, że spać nie mogłam, a jak już zasnęłam to dwa razy mi się śniło, że próbuję dotrzeć na to badanie i nie mogę zdążyć...Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Powodzenia! Na pewno wszytsko będzie dobrze :) ja juz jutro :D a dzisiaj też na 11 zwykła wizyta u mojej gin

Życzę wszystkiego dobrego na badaniu połówkowym :-D
Ja dopiero za ok. miesiąc idę na takie badanie.
Cieżkie jest to, że niektóre z was będą już pieściły swoje maluchy, a my tu jeszcze będziemy nosić ciążę, ja mam końcówkę stycznia, inne zakrawają nawet na ostatniego grudnia. To aż miesiąc różnicy! Jeszcze się okaże, że w lutym urodzę :szok:
...jak ja to zniosę?
Świętujecie jakoś wasze połówkowe?

Ja połówkowe mam w połowie września dopiero. Narazie czekam do czwartku na wizytę . Dzisiaj cała noc męczył mnie ból brzucha i tak do tej pory. Jak nie przejdzie to wieczorem jadę do jakiegoś lekarza. Wieczorem wzywaliśmy pogotowie do najmniejszego i chyba nerwy dały się we znaki. Naszczescie wszystko dobrze.

Dzięki Dziewczyny za wsparcie :) No nie ma wyjścia musi być dobrze, ale stresik jest;)Nie planowaliśmy jakiegoś świętowania połówkowego, ale może potem w ramach świętowania jakiegoś pączka sobie kupie;)

Życzę wszystkiego dobrego na badaniu połówkowym :-D
Ja dopiero za ok. miesiąc idę na takie badanie.
Cieżkie jest to, że niektóre z was będą już pieściły swoje maluchy, a my tu jeszcze będziemy nosić ciążę, ja mam końcówkę stycznia, inne zakrawają nawet na ostatniego grudnia. To aż miesiąc różnicy! Jeszcze się okaże, że w lutym urodzę :szok:
...jak ja to zniosę?
Świętujecie jakoś wasze połówkowe?
Trzeba się liczyć z tym, że rozbieżności w wieku naszych "styczniowych" maluszków będą duże ;) będąc w pierwszej ciąży byłam w grupie Kwietnióweczek . Pierwszy maluch, wcześniak, urodził się 31.12...potem pierwszy w miarę w terminie już 07.03, a ostatnia byłam ja...10 dni po terminie, 08.05 :D także całe 2 miesiące różnicy miedzy najmlodszym najstarszym, nie licząc skrajnego wczesniaka

@wesola_mamusia
Ja od świętowania mam pracowników [emoji16]
Oblewali plemnikowe (juz w dzień po pozytywnych testach) no i zeby był chłopak, 1usg, oraz wyniki Niftypro.
Na połówkowe tez już planują [emoji23][emoji23][emoji23]
No i szefowa stawia bo jakże inaczej, do tego grill moj małzonek organizuje, muzia i pełna kulturka hehehe

Czesc mamusie :) wlasnie "odkrylam" to forum,a moj termin porodu to 31.01.2020
Be1992 ja rowniez cala noc mialam dziwne bole( nawet nie bole,co ciagniecia) w podbrzuszu,ale u mnie to chyba po wczorajszych porzadkach- przesadzilam z porzadkami i lataniem z odkurzaczem. Mam do Was pytanie. Czy ktoras z Was robila badania prenatalne i czy mimo dobrych wynikow z krwi wyszlo Wam cos nie tak w obrazie usg? Pozdrawiam

reklama
Witaj wśród ciężarówek.
To masz taki sam termin jak @wesola_mamusia :)
Czesc mamusie :) wlasnie "odkrylam" to forum,a moj termin porodu to 31.01.2020
Be1992 ja rowniez cala noc mialam dziwne bole( nawet nie bole,co ciagniecia) w podbrzuszu,ale u mnie to chyba po wczorajszych porzadkach- przesadzilam z porzadkami i lataniem z odkurzaczem. Mam do Was pytanie. Czy ktoras z Was robila badania prenatalne i czy mimo dobrych wynikow z krwi wyszlo Wam cos nie tak w obrazie usg? Pozdrawiam

Do góry