wesola_mamusia
Fanka BB :)
Ja po takiej wodzie od razu miałabym gardło i katar 
Liczę na to, że naturalny poród obejdzie się bez ceregieli.

Może cc nie miałam, ale po prawej, w dole brzucha, miałam operacje przepukliny. Przez pół roku nie mogłam podnosić nic cięższego jak 10kg. Poprzecinane mięśnie i przez ponad rok nieprzyjemne uczucie zdrętwiałego ciała w okolicy 5cm od szycia. I to jeszcze na włosach łonowych i przez to kupiłam maszynkę do golenia m.i., żeby się czymś innym nie pozacinać z braku niepełnego czucia. 2 lata po operacji mogę stwierdzić, że jest ok.No właśnie z kim się nie gada to odradza cesarkę chociażby ze względu na długie dochodzenie do siebie, jednak tną bebol, mięśnie, tkankę tłuszczową, macicę.
Liczę na to, że naturalny poród obejdzie się bez ceregieli.
No ja jestem właśnie tak zeszyta, że mam dziursko, zamiast normalnego rozmiaru. Zapaskudziła mi się moja śliczna pipcia. Mój nie mąż żałuję, że nie mógł doświadczyć jej przed porodem. Chociaż teraz twierdzi, że jest ładnaMyślę że po za wskazaniami to też kwestia indywidualna. Jak ktoś się boi panicznie i ma nie dac rady to niech bierze cc. I jedno i drugie poboli w swoim natężeniu i czasie. Xd ja latam i najbardziej się uzalam nad tym że mam piękną.... i czy mnie zszyja na dwa palce xd xd xd