Jaki kontakt? Mu wpisali w przychodni w kartę nazwisko jakieś położnej i tyle. Przy trzech porodach położna odwiedziła mnie trzy razy. Napisała ze wszystko okej. Przecież kobieta z depresja nie powie ze ma depresje.... nawet bliscy mogą tego nie zauważyć. Ja dowiedziałam się o swojej 3 lata po urodzeniu dziecka. Nie wiedziałam nikt nie wiedział. Myślałam ze mam prawo czuć się zmęczona bo jednak to trójka dzieci mąż w pracy w delegacjach zagranicznych.Przez takie sytuacje zmienila sie opieka polozej środowiskowej, ktora juz przed porodem ma kontakt z matką. Ale wiaodmo ze wiele zależy od człowieka tj pewne
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Ja mam w zadzie modę. Boję się, że jak mnie podkurzą to żeby k.. i ch.., nie zaczęły latać bo mnie chyba wywalą z tego szpitala. Żałuje, że nie jestem dziana i nie stać mnie na wypasiony poród w domu i potem opiekę okołoporodową. Urodziłabym se w wannie... Albo na kucki... Postaram się jak najpóźniej pojechać do szpitala. Podobno niestety mojej mamie przekuwali pęcherz. Liczyłam, że dopiero jak mi wody odejdą. Im krócej tym lepiej i tak parę dni poleżę, powkur.. się, że mnie oglądają jak jakiegoś zwierzaka w zoo. Boję się o to z kim będę na sali. Boję się o to, że będzie każdy przyłaził mnie zobaczyć, jak się czuję i zawracał mi dupsko. Nie chcę, żeby mnie ktokolwiek odwiedzał ani w szpitalu, ani 2-3 tygodnie w domu.Bo jest tendencja "bycia modnym" niestety ale taka prawda. W ciazy to najlepiej jak Lewandowska i przytyć max 10 kg! Po karmić cyckiem za wszelka cene i tp. A niekiedy sie nie da. Moja mama przytyla w ciazy 30 kg i wow zyje w dobrym zdrowiu i normalnej sylwetce, karmila mnie cyckiem chwile bo sie z nim nie kabilam i latam zima po wodach i zyje xD wrecz moze 1x w życiu mialam goraczke... Nie ma co jak sie nie da to sie nie da, nikt nam zycia i zdrowia fizycznego jak i psychicznego nie wróci
Ja waże 105.3 kg dokładnie. Ja czulam ruchy juz od kilku tyg ale maz nie miał opcji przez tą słoninke hehehe
Za to w pierwszej chyba dopiero ok 7-8 mca udało mi sie zidentyfikować co.jest co.
Teraz może dlatego ze jestem starsza... No dużo.starsza.. to może bardziej juz znam swoj organizm. Jestem w stanie stwierdzić czy obrywam w danej chwili. Co lubi słuchać A co nie. Jak reaguje na psiule naszą jak szczeka itp [emoji3]
Za to w pierwszej chyba dopiero ok 7-8 mca udało mi sie zidentyfikować co.jest co.
Teraz może dlatego ze jestem starsza... No dużo.starsza.. to może bardziej juz znam swoj organizm. Jestem w stanie stwierdzić czy obrywam w danej chwili. Co lubi słuchać A co nie. Jak reaguje na psiule naszą jak szczeka itp [emoji3]
A ja tego naszego Terminatora ktory nie wiaodmo kim jest wcale nie czuje, tego zazdroszczę bardzo Wam. Jakies babelki czasem lawkotki, ale mam na dole brzucha swoj tłuszcz chorobowy i zapewne to dlatego a juz ponad 24 tyg. Marze by za miesiac czuc![]()
To wiele zależy od położnej niestetyJaki kontakt? Mu wpisali w przychodni w kartę nazwisko jakieś położnej i tyle. Przy trzech porodach położna odwiedziła mnie trzy razy. Napisała ze wszystko okej. Przecież kobieta z depresja nie powie ze ma depresje.... nawet bliscy mogą tego nie zauważyć. Ja dowiedziałam się o swojej 3 lata po urodzeniu dziecka. Nie wiedziałam nikt nie wiedział. Myślałam ze mam prawo czuć się zmęczona bo jednak to trójka dzieci mąż w pracy w delegacjach zagranicznych.
Na pewno rozwiązało by to wiele problemów kobiet, czuły by sie zaopiekowane w tych trudnych chwilach, nie wazne ale dzieci ma w 1 jest szok a kolejnych jak piszesz coraz ciezej i powinny sie za każdym razem tak samo przykładać.
Celia89
Zwykle 350-500 za 3-5 kadrów. Zależy od foto. Martyna z warszawy robi sesje komercjalne i tak wyglądają też sesje zwykłe. Zdjęcia wygląda się jak z magazynu. Chyba 350 za 3 kadry + makijaż+ uczesanie + ona ubiera i ustawia. U mnie w mieście Jacek robi ładne zdjęcia, ale koleżanka musiała sama sobie ciuchy, fryz, makijaż zorganizowaćJa w pn dowiem sie o warunki sesji tu gdzie jestem na wyjezdzie. Na wszelki wypadek robimy.w październiku. Bo.pozniej nie wiem jak z czasem. A do końca przyszłego miesiąca jesteśmy tu na pewno. Wiec sesja juz zamówiona ale o cene jakos sie nie pytałam jeszcze. Hehe domyslam sie ze nie mało.
Moja koleżanka chuda jak szkapa 1 dziecko poczula tez w 7 miesiącu, wiec nie wiem czy waga ma na to jakis wpływ? Ja mam niestety te obrzeki i inaczej do tego podchodzą ale pewnosci nie ma czy to przez to czy taka uroda moja i TerminatoraJa waże 105.3 kg dokładnie. Ja czulam ruchy juz od kilku tyg ale maz nie miał opcji przez tą słoninke hehehe
Ostatnia edycja:
Moja koleżanka chuda jak szkapa 1 dziecko poczula tez w 7 miesiącu, wiec nie wiem czy waga ma na to jakis wpływ? Ja mam niestety te obrzeki i inaczej do tego podchodzą ale pewnosci nie ma czy to przez to czy taka uroda mona i TerminatoraJa waże 105.3 kg dokładnie. Ja czulam ruchy juz od kilku tyg ale maz nie miał opcji przez tą słoninke hehehe
Ja bym poszla do takiego co mnie ogarnie! I ma ciuchy czy jakieś materiały, a jak umaluja i uczesza to juz pakiwt na 100% moze w krk ktos znaZwykle 350-500 za 3-5 kadrów. Zależy od foto. Martyna z warszawy robi sesje komercjalne i tak wyglądają też sesje zwykłe. Zdjęcia wygląda się jak z magazynu. Chyba 350 za 3 kadry + makijaż+ uczesanie + ona ubiera i ustawia. U mnie w mieście Jacek robi ładne zdjęcia, ale koleżanka musiała sama sobie ciuchy, fryz, makijaż zorganizowaćja robiłam za stylistkę i osobę ustawiającą do zdjęcia no ale za ok 350 miała z 10 fotek.
Celia89
Moja franca dziś mnie mocno kopała o 8 bo mi się nie chciało wstać siku. Nauczyłam sie wstrzymywać i nie sikam całą noc, a nawet nad ranem jak mi się ostro chcę to potrafię godzinę pospać. Ale dzieciak tak w poprzek zaczął dawać po talii. I oczywiście wstałam bo mnie złapał skurcz w łydę 
reklama
To
to moze dobrze ze Terminator nie moze mnie za dużo bic xD ale jednak chciala bym to poczućMoja franca dziś mnie mocno kopała o 8 bo mi się nie chciało wstać siku. Nauczyłam sie wstrzymywać i nie sikam całą noc, a nawet nad ranem jak mi się ostro chcę to potrafię godzinę pospać. Ale dzieciak tak w poprzek zaczął dawać po talii. I oczywiście wstałam bo mnie złapał skurcz w łydę![]()