A wzrostem to masz rację. Ja mqm 173 a maz 198 i gin od razu powiedział ze 56 cm to ja nie urodze xDJak oboje jesteście nie wysocy, to i baby będzie wzrostem i wagą po was.
Ja np. z nie mężem mamy po 178cm to dziecko ma też swoje rozmiary. No i brzuch od razu większy.
No proszę jaka odmiana! Cała na biało!
Szukam prywatnego na wynajem, bo komunalne mi nie przysługuje (jeszcze). Ale fakt, żeby było czyste i tanie graniczy z cudem.
W poniedziałek oglądam kolejne.
reklama
Malinkaa123
Fanka BB :)
Ja właśnie po wizycie. Dziś 22+5, mały waży ok 520g. Myślicie że to dobra waga ? Gin mówi że wszystko ok 

Celia89
Moi rodzice też dwa niziolki a ja miałam 62 cm podobno 
Celia89
Tak wszystko w normieJa właśnie po wizycie. Dziś 22+5, mały waży ok 520g. Myślicie że to dobra waga ? Gin mówi że wszystko ok![]()
wesola_mamusia
Z genów po moim pradziaku odziedziczyłam ja: odstające uszy, a tym samym moje dziecko po pra pra dziadku. Mam nadzieję, że Józio już tego nie odziedziczy.Z tym wzostem mam nadzieję ja mam 164, mój maks 175 a dziecko jest dość długie i masywne. Zobaczę za tydzień. Ja jestem cienkiej kości, mój grubej i ma wielki lep ale Laura na na szczęście malutką głowę w stosunku do ciała. Niby te wrosty się usredniaja. Mam nadzieję że nie podzialaja geny wsteczne jakieś bo mój dziadek miał 2 m jak nie ponad.
Śmieszne jest to, że mojemu dziecku zaczęły dostawać uszy ok miesiac po porodzie.
Celia89
Ja bym chciała kruszynke ale puki co rośnie Laurozaur xd
A, powiem Ci ze w sklepach tyle rzecxy unisex., ze my mamy juz dosc sporo chociaz nie wiadomo co bd. Ale od mojej strony tj 1 dziecko i wsrod najblizszych kolezanek w pl 1 wiec jest szalA ja dzisiaj zrobiłam coś takiego. Bo na zakupy jeszcze nie pojade... tak jak mówiłam 90% ze dziewczynka to za mało żeby w szał zakupów wpadać.
reklama