Malinkaa123
Fanka BB :)
Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .Ja się czuję dziś beznadziejnie. Dużo latania, po drzemkach się czuję jak na kacu. Teraz oglądam coś o lgbt na tvp 1.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .Ja się czuję dziś beznadziejnie. Dużo latania, po drzemkach się czuję jak na kacu. Teraz oglądam coś o lgbt na tvp 1.
No mnie ostatnio też ale mocno kopie dziolcha a fakt dzisiaj od 6 na nogach i latam dentysta, urząd stanu cywilnego, praca.Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .
Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.Mnie codziennie przez chwilę pobolewa brzuch, jakby ktoś mi to rozciągał .
Pewnie cisnie na pęcherz jak moja mało tego jak robię dwojeczke potrafi mnie kopać w pęcherz i uda bo brzuch leży do pół nogi.Raczej większość z nas ma takie pobolewania, ja rowniez, myslę ze to normalne, jesli bol w miarę znośny.
Ja mam czasem wrazenie ze moj syn chce juz wyjsc i wyobrazam sobie ze jest juz w drogach rodnych... takie odnosze wrazenie... taki mi tam w podbrzuszu robi ucisk i nawet kiedy ide siusiu to uczucie to nie mija...
Ale fakt, ze najwiecej pobolewa brzuch kiedy chce mi sie siusiu.
W tej chwili zmierzyłam i mam 132/70 i 88. Zanim pójdę spać, będę się obserwować.
Pół godziny temu miałam 144/85 i 57.
Dziczeje mi. Staram się mierzyć po długim spoczynku.
Mam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...A masz kontakt z Twoim gin ?
Z wczoraj nie mam, bialka. Bylo0. 16,0.12 i 0.0 na nefrologie ide 30.10@Bosiek jak Twoj białkomocz, robiłaś niedawno badanie? Ja powtarzałam wczoraj i u mnie bez zmian 15 mg/dlz jednej strony super że nie wzrosło, a z drugiej miałam cicha nadzieję, że nie będzie wcale
To napisz sms albo co, albo jedz na IPMam i nie mam. Mogę zadzwonić, no ale już późno. Nie lubię dzwonić, bo mam wrażenie, że się narzucam...