Malami1303
Fanka BB :)
Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwiąWydaje mi się że powinien sprawdzić jak tam sytuacja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwiąWydaje mi się że powinien sprawdzić jak tam sytuacja.
Powinien, koniecznieJa też po wizycie. Mój „mały” waży już 3600, zapis ktg idealny i tyle wiem. Nie badał mnie na foteluTrochę wydaje mi się to dziwne.. Nie powinien sprawdzić np. szyjki? 39+1tc
Albo ewentualnie zgłosić się na badanie do innegoNo właśnie...stwierdził że na ktg nie widać czynności skurczonej więc nie ma potrzeby badania. Za tydzień znowu mam przyjść, to będzie 1 dzień po terminie. Chyba nie zostanie mi nic innego jak na siłę wdrapać się na fotel![]()
Dziwne że Cię nie przebadał... Ja jak tylko wchodzę do gabinetu to moja każe mi wskakiwać na fotel zanim przejdziemy na usg.No właśnie...stwierdził że na ktg nie widać czynności skurczonej więc nie ma potrzeby badania. Za tydzień znowu mam przyjść, to będzie 1 dzień po terminie. Chyba nie zostanie mi nic innego jak na siłę wdrapać się na fotel![]()
A dlaczego przed terminem na wywołanie?Ja dziś po drugim KTG. Tydzień do terminu ale lekarz po USG zapytał czy nie decydujemy się na wywołanie i tak jutro na 20.30 idziemy rodzić![]()
7 dni po terminie sie wywołuje.Ja dziś po drugim KTG. Tydzień do terminu ale lekarz po USG zapytał czy nie decydujemy się na wywołanie![]()
To ja tez tak miałam po wtorkowej wizycie.Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwią