Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny! Jest wynik bety!!!
poniedziałek: 127
dzisiaj 4+5 : 463
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr[emoji3590][emoji120][emoji120][emoji120]
O jaaa ale ekstraDziewczyny! Jest wynik bety!!!
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr![]()
Bardzo prawdopodobne ze tez mam 4+4 bo nie miałam monitoringu a dwie aplikacje pokazują mi różnieO jaaa ale ekstraMamy podobnie ja poniedziałek 153 dziś 4+4 i 529
Super to pewnie będziemy na podobnym etapie
Ja tez nie miałam monitoringu ale pani doktor mi na usg wczoraj wpisała 4+3 wiec sobie dodaje od tego do przoduBardzo prawdopodobne ze tez mam 4+4 bo nie miałam monitoringu a dwie aplikacje pokazują mi różnie![]()
![]()
Słabo widoczne przepraszamDziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Jeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.Dziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Właśnie narazie nie biorę tego pod uwagę cieszę się że jest moja gwiazdeczkaJeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.
Gratulacje!!!! Oby już było z górki i bez problemów <3Dziewczyny! Jest wynik bety!!!
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr![]()