reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Właśnie narazie nie biorę tego pod uwagę cieszę się że jest moja gwiazdeczka ❤️ bo we wtorek byłam u innego lekarza to powiedział mi że podejrzewa puste jajo aż mnie coś skręcało mówię nie możliwe , cała noc się martwiłam a wczoraj dowiedziałam się że jest ❤️ zobaczcie jaką jest różnica sprzęt a sprzęt 😊 we wtorek było robione USG normlanie a z wczoraj jest dopochowo
Normalne usg nie jest tak dokładne jak dopochwowe. Widać ładnie zarodek.

reklama
Najważniejsze że byłaś sprawdzić u innego lekarza i widać pięknie zarodek[emoji4]
Jak bym wiedziała wcześniej to bym w życiu nie zgodziła się na takie USG , ile ja się stresu najadłam .. tak mnie wystraszyli lekarze , że uwierzyć nie mogłam ale takie coś się czuje [emoji3590] wiedziałam że jest ze mną cały czas [emoji3590]

Jejku, nie zaglądałam tu 8h i ponad 100 wpisów:D dobre jesteście:)

Gratuluję wam udanych wizyt i przyrostów bety ♡♡♡

Ja po całym dniu pracy czuje się bez energii i zawsze pobolewa i ciągnie mnie brzuch... A z rana to tylko lekkie mdłości ale do przeżycia... staram się nie przeciążać ale cokolwiek nie zrobię to czuje od razu dyskomfort, a niby to same początki.. ja swoją pierwszą wizytę mam dopiero za 2 tygodnie także jeszcze sobie poczekam , ale w sumie nie czuje potrzeby żeby iść wcześniej, chociaż zazdroszczę wam już wiedzy że wszystko jest ok ..

Właśnie jadę na wizytę do orto bo od pół roku mam aparat [emoji14] teraz nie dość że z aparatem to jeszcze z brzuchem będę:p ale tak jakoś wyszło:p

Jejku, nie zaglądałam tu 8h i ponad 100 wpisów:D dobre jesteście:)

Gratuluję wam udanych wizyt i przyrostów bety ♡♡♡

Ja po całym dniu pracy czuje się bez energii i zawsze pobolewa i ciągnie mnie brzuch... A z rana to tylko lekkie mdłości ale do przeżycia... staram się nie przeciążać ale cokolwiek nie zrobię to czuje od razu dyskomfort, a niby to same początki.. ja swoją pierwszą wizytę mam dopiero za 2 tygodnie także jeszcze sobie poczekam , ale w sumie nie czuje potrzeby żeby iść wcześniej, chociaż zazdroszczę wam już wiedzy że wszystko jest ok ..

Właśnie jadę na wizytę do orto bo od pół roku mam aparat [emoji14] teraz nie dość że z aparatem to jeszcze z brzuchem będę:p ale tak jakoś wyszło:p
Jejku ja jak mam niewielki wisiłek to zadyszkę łapę jak bym nie wiem co robiła 🙈 a to dopiero początek 🙈🙈 już się boje 🙈 brzuch też mnie ciągnie , piersi bolą , wielką ochota na mleko ❤️ i lody ❤️ i dziś nie wiem co to było ale zjadłam bułkę z pastą łososia i do tego serek żółty 🙈 sama sobie się dziwię że to zjadłam 🙈🙈

Jejku ja jak mam niewielki wisiłek to zadyszkę łapę jak bym nie wiem co robiła 🙈 a to dopiero początek 🙈🙈 już się boje 🙈 brzuch też mnie ciągnie , piersi bolą , wielką ochota na mleko ❤️ i lody ❤️ i dziś nie wiem co to było ale zjadłam bułkę z pastą łososia i do tego serek żółty 🙈 sama sobie się dziwię że to zjadłam 🙈🙈
U mnie pierwszym objawem było że zaspalam pierwszy raz do pracy 🙈 piłam kawę z mlekiem co tego nigdy nie robiłam bo mi nie smakowała, i dziwne pryszcze 🙈 a u was jak to było dziewczyny opowiadajacie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry