• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój. 😥
Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany 🤗🥰 trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma 🤗❤️ postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna 😍 więc głowa do góry 🥰❤️

Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany 🤗🥰 trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma 🤗❤️ postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna 😍 więc głowa do góry 🥰❤️
Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa. ❤️

Ja niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój. 😥
Każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień,pewnie każda ma w sobie jakąś niepewność co to będzie,tym bardziej Ty po tym co już przeszłaś,ale jak tu już koleżanka napisała musisz się uspokoić.nerwy napewno w niczym nie pomogą.. poświęć sobie chwilę czasu,zrelaksuj się,zjedz cos pysznego i myśl że wszystko będzie ok♥️

reklama
Ja dziś też 5+5 i termin wychodzi na. 9 stycznia także jesteśmy już trzy z tym terminem :) ja pierwsza wizyta 17.05 czyli w poniedziałek wczoraj beta 6629 także myślę że powinno już coś widać [emoji3059]
To Ty już coś szybciej będziesz wiedziała:)trzymam mocno kciuki♥️która to ciąża?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry