NataliaW93
Fanka BB :)
Oj lubimyStaram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj lubimyStaram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa.![]()
Tak tak wizytę mam we wtorek. Mam nadzieję że nie zwariuje do piątkuOj lubimyi wszystko wiemy najlepiej
ale myślę że to taki czas w którym i my musimy troszkę odpuścić i pozwolić naturze działać
także w week weź dobra ksiazczje lub film i relaksuj się
jak dobrze pamiętam wizytę masz chyba we wtorek ? To czas zleci jak zajmesz czymś głowę
![]()
To Ty już coś szybciej będziesz wiedziałatrzymam mocno kciuki[emoji3531]która to ciąża?
Mam już 3 córeczki, to będzie 4 dzidzia taka całkiem niespodziewana [emoji4]
No u mnie też ta ciąża jest niespodzianką bo 7 miesięcy temu zostałam mamą a teraz znów,bocian mnie lubiMam już 3 córeczki, to będzie 4 dzidzia taka całkiem niespodziewana [emoji4]
Super, im więcej tym weselejNo u mnie też ta ciąża jest niespodzianką bo 7 miesięcy temu zostałam mamą a teraz znów,bocian mnie lubio to istny Babiniec teraz moze będzie chłopak
![]()
No nie wiem jak ogarnę tyle dzieci [emoji2368] ale co tam ważne żeby było zdrowe [emoji3059]No u mnie też ta ciąża jest niespodzianką bo 7 miesięcy temu zostałam mamą a teraz znów,bocian mnie lubi[emoji16]o to istny Babiniec teraz moze będzie chłopak![]()
Wow jaka gromadka ♡♡♡
Dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe a czy chłopak czy dziewczyna to nie aż tak istotneMój mąż chciałby bardzo syna, próbował 3 razy i wyszły dziewczyny a tu nie próbował bo już planowo wykorzystaliśmy limit dzieci a los nam spłatał figla [emoji6] nie wiemy dokładnie jak do tego doszło, ja się śmiałam że chyba coś w powietrzu pylilo [emoji28] w każdym bądź razie mimo pierwszego szoku to ja kocham dzieci i chciałabym alby to dzieciątko było zdrowe, napewno będzie kochane, mimo że nie planowane [emoji3590]No nie wiem jak ogarnę tyle dzieci [emoji2368] ale co tam ważne żeby było zdrowe [emoji3059]
Dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe a czy chłopak czy dziewczyna to nie aż tak istotne [emoji3531]a dziewczyny w jakim wieku?może coś Ci pomogą![]()