• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, mam mętlik bo bardzo bym chciała się pochwalić teściom, którzy bardzo czekają na swojego pierwszego wnuka/wnuczkę. Dziś do nich jedziemy... 6+5 a ja czekam na serduszko jeszcze na poniedziałek wizyta, chyba się wstrzymam z tą nowiną, jak myślicie? 😊

Dziewczyny, mam mętlik bo bardzo bym chciała się pochwalić teściom, którzy bardzo czekają na swojego pierwszego wnuka/wnuczkę. Dziś do nich jedziemy... 6+5 a ja czekam na serduszko jeszcze na poniedziałek wizyta, chyba się wstrzymam z tą nowiną, jak myślicie? 😊
Ja powiedziałam mamie po usg jak byłam w 7 tygodniu i zobaczyłam serce. Choć nie wiem czy dobrze zrobiłam mówiąc najbliższym o tym. Tak jak koleżanka wyżej napisała, lepiej się wstrzymać.

Hej dziewczyny kiedy planujecie iść na L4? pracuje w sklepie spożywczym idę nawet jutro do pracy.. trochę mam obawy bo brzuch ciągnie 🙁
Ja jestem na zwolnieniu od czwartku (na razie na dwa tygodnie) bo pracuje w narażeniu na promieniowanie jonizujące, gdzie praca dla kobiet w ciąży jest zakazana - dokładnie w radioterapii. Musiałam iść do szefa przy becie równej 400, ale już po wizycie u ginekologa gdzie był malutki pęcherzyk ciążowy. Powiedziałam jak ma się sprawa ze dostałam zwolnienie. Tylko ze u mnie taka specyfika ze wszyscy w ciąży ida na zwolnienie właśnie z racji narażenia bo u nas kobieta w ciąży nie może pracować w takich warunkach nawet na początku.

Mam niemoc.
Wczoraj przez ból głowy położyłam się już po 21 i spalan do 8,30 z małą przerwą w nocy na siku i później nie mogłam zasnąć.
Ten ciągły strach mnie wykańcza. Tak bym chciała się wyluzować, a te myśli gdzieś krążą po głowie.
Dzisiaj rozpoczynam 7 tydzień. W środę USG.
W ogóle wydaje mi się, że lekarz dosyć często zaleca USG. Miałam w 4 tygodniu, w ubiegłym i w tą środę też idę, żeby zobaczyć czy jest ❤️.

Mam niemoc.
Wczoraj przez ból głowy położyłam się już po 21 i spalan do 8,30 z małą przerwą w nocy na siku i później nie mogłam zasnąć.
Ten ciągły strach mnie wykańcza. Tak bym chciała się wyluzować, a te myśli gdzieś krążą po głowie.
Dzisiaj rozpoczynam 7 tydzień. W środę USG.
W ogóle wydaje mi się, że lekarz dosyć często zaleca USG. Miałam w 4 tygodniu, w ubiegłym i w tą środę też idę, żeby zobaczyć czy jest ❤️.
Może to i dobrze, że tak często chodzisz. Człowiek choć odrobinę jest spokojniejszy. Ja chodzę co 2 tygodnie na usg i też co chwilę zastanawiam się czy wszystko jest dobrze. Ja jestem panikarą straszną i gdybym mogła to bym codziennie chodziła na usg 🙈

reklama
Może to i dobrze, że tak często chodzisz. Człowiek choć odrobinę jest spokojniejszy. Ja chodzę co 2 tygodnie na usg i też co chwilę zastanawiam się czy wszystko jest dobrze. Ja jestem panikarą straszną i gdybym mogła to bym codziennie chodziła na usg 🙈
ja to samo, strasznie panikuje, przybieram sobie do głowy i wkręcam.
Na samą myśl o środowej wizycie tętno mi skacze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry