reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dzięki za info. Nic mnie nie boli lekko wkładkę miałam o godz 18 taka mini kropkę zabarwiona a tak nic. W poniedziałek do giną zadzwonię może da luteinę też.
Ja z synem rowno 47 dni od okresu mialam lekko brazowe jednodniowe plamienie - lekarz nie wiedzial co bylo przyczyna a ciaza cala bez problemow mialam. W tej ciazy rowniez wczoraj (i znow 47 dni od okresu) dostalam jasno bezowego plamienia. Zadzwonilam po teleporade i dostalam luteine bo wizyta dopiero 20stego.
W pierwszej ciazy mialam ciemno brazowe plamienie i bole brzucha, biegunke i bole krzyza - tego nie da sie z niczym pomylic i to bylo poronienie.
Dlatego jesli cie nic nie boli to zadzwonilabym nawet do rodzinnego po luteine i obserwowala uwaznie. To moze byc nic groznego, lub po prostu wczoraj po badaniu jakies naczynko peklo...

reklama
Ja miałam wczoraj 5+5 i było widać zmierzył wszystko sprawdził i widziałam serduszko. Ale mówił mi że u niektórych w tym okresie mało co widać więc to różnie.
No właśnie tak jak czytam to rzadko kiedy w 5 tygodniu coś widać .. poza tym to jest tak potężnie szybki rozwój że różnica dni robi kolosalną różnice w widoku usg .

No to mnie troszkę pocieszyłyście. Myślałam, że to ze mną coś jest nie tak.
Ja to powiem wam że na wieczór mam najbardziej brzuszek wydety , czuję się jakbym była w 4 miesiącu albo i więcej, dziś założyłam normalnie na wieczór dresy ciążowe bo mnie gniotly spodnie [emoji2356][emoji6][emoji2368]

Ja to powiem wam że na wieczór mam najbardziej brzuszek wydety , czuję się jakbym była w 4 miesiącu albo i więcej, dziś założyłam normalnie na wieczór dresy ciążowe bo mnie gniotly spodnie [emoji2356][emoji6][emoji2368]
Mi lekarz powiedział, ze to głównie przez powiększająca się macice i ze to normalne. Trochę mnie uspokoił, bo jak siadam przy stole albo przy biurku w pracy, to dyskretnie rozpinane guzik przy spodniach ❤😂😂😂😂🙈

Noo .. ja już od paru dni chodzę do pracy w dresach bo nie mogę jeansów dopiąć ..

Mam to samo, rano się przeraziłam, gdy próbowałam wcisnąć się w jeansy 😉 7 tydzień, aż strach co dalej. Zawsze miałam płaski brzuch, teraz już wiem co to znaczy go mieć 😂

reklama
Do góry