Mama32@
Fanka BB :)
Powinno już być widoczne serduszko. Ja byłam w poniedziałek i widziałam ❤ a było 6+0 czyli jesteśmy co do dniaJa jutro idę na 13 na wizytę i mam nadzieję zobaczyć- jutro 7+0
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinno już być widoczne serduszko. Ja byłam w poniedziałek i widziałam ❤ a było 6+0 czyli jesteśmy co do dniaJa jutro idę na 13 na wizytę i mam nadzieję zobaczyć- jutro 7+0
U mnie tak samo. Nie chce mi się nawet ręka ruszyć, a co dopiero jakieś akrobacjerany moje tez… aż mi chłopa już szkoda![]()
Mój mąż się boi, że coś się stanie i ciągle mi przypomina o mięśniakachDziewczyny jak tam Wasze libido? Bo moje ulokowało się na drugim końcu Polski![]()
tak samo mam! On taki kochany jakieś delikatne podchody, a tu i tak nic z tegoU mnie tak samo. Nie chce mi się nawet ręka ruszyć, a co dopiero jakieś akrobacje![]()
Nie jestem pewna czy to dobrze liczę ale wychodzi mi 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam 21 majaKtóry kochana masz tydzień??
Ja tez mam problem z tym liczeniem, to moja pierwsza ciaza. Aaaa dawaj znać co na wizycie, ja mam 25Nie jestem pewna czy to dobrze liczę ale wychodzi mi 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam 21 maja![]()
12.01DZIEWCZYNY KTÓRYCH DAT JESZCZE DO GÓRY NIE MAnapiszcie swoje przybliżone terminy z aplikacji a wieczorem uzupełnię nasza listę
![]()
Na pewno napiszęJa tez mam problem z tym liczeniem, to moja pierwsza ciaza. Aaaa dawaj znać co na wizycie, ja mam 25![]()
Na pewno będzie dobrzeNa pewno napiszęmiałam umówiona wizytę na 28 maja ale nie potrafię tyle czekać na to pierwsze USG więc umówiłam się do innego lekarza
mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
![]()