Kawabezmleka
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem sierpnioweczka ale zobaczyłam na głównej i pomyślałam że ten czas mega pędzi. Dopiero sama w grudniu miałam dwie kreski a tu już jesteście Wy na styczeń
powodzenia dla Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie też brak dolegliwości tylko pobolewanie jak na miesiączkę oby nas nie złapały mdłości i wymiotyU mnie dokładnie tak samo. Trochę czuje ekscytacje, ale uspokajam się, ze trzeba czekać na wizytę ginekologa. U mnie bez żadnych dolegliwości oprócz pobolewania brzucha jak na okres.
Witam termin taki sam jak u mnieHej dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Apka pokazuje termin na 6.01, ostatnią miesiączkę miałam 2.04. Dzisiaj 4t2d. To jest moja trzecia ciąża, pierwszą poroniłam wczesnie, a z drugiej mam w domu 2,5 letnią córeczkę.
Trzymam kciuki za nas wszystkie![]()
Oo super trzymamDziewczyny jestem sierpnioweczka ale zobaczyłam na głównej i pomyślałam że ten czas mega pędzi. Dopiero sama w grudniu miałam dwie kreski a tu już jesteście Wy na styczeńpowodzenia dla Was
![]()
Chcę pójść jakoś 13/14 maja, żeby już serduszko było, bo z córką tak właśnie miałam w 6+2Ja właśnie też brak dolegliwości tylko pobolewanie jak na miesiączkę oby nas nie złapały mdłości i wymioty
Witam termin taki sam jak u mnieGratulacje
na kiedy pierwsza wizyta?
Ja właśnie też brak dolegliwości tylko pobolewanie jak na miesiączkę oby nas nie złapały mdłości i wymioty [emoji85]
Witam termin taki sam jak u mnie [emoji846] Gratulacje [emoji3531][emoji3531] na kiedy pierwsza wizyta?
Witaj, też mam dziś 4+3 i termin na 6.01Hej dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Apka pokazuje termin na 6.01, ostatnią miesiączkę miałam 2.04. Dzisiaj 4t2d. To jest moja trzecia ciąża, pierwszą poroniłam wczesnie, a z drugiej mam w domu 2,5 letnią córeczkę.
Trzymam kciuki za nas wszystkie![]()
czesc!Witam wszystkie dziewczyny, gratulujękreseczek i życzę zdrowia!
To moja pierwsza ciąża i tak jak pisałyście, ja również mam troszkę obawy, że coś może pójść nie tak...
Ojj współczuję wymiotówJa już mam mimo że 3 dni po terminie @ dopiero. Z czwartku na piątek całą noc wymiotowałam...aż do pracy nie byłam w stanie iść. Masakra teraz czasem mnie mdli. Z synkiem w pierwszej ciąży ani razu nie wymiotowałam miałam tylko lekkie mdlosci a tak czułam się suuuper...
Dokładnie, zostaje nam tylko dbać o siebie i czekać na wizytę co powie lekarzczesc!
Musimy myśleć pozytywnie i uzbroić się w cierpliwośćmoja to jest tez pierwsza ale tego co się naczytałam przez czas starań, jestem gotowa na wszystko. Dbam o siebie i nic więcej nie mogę zrobić póki nie będzie wizyty i odpowiednich zleconych badań. DBAJMY O SIEBIE DZIEWCZYNY
![]()