M
Majula2112
Gość
Trzymamy mocno kciuki za przyszłe Mamusie które mają dziś wizytę 

niech będzie widać same piękne 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oh jaki śliczny pęcherzykMnie wczoraj zaniepokoił znów ból brzucha jak na @, poleciałam do lekarzaWczoraj był 5+0 pęcherzyk 5.1 mm
Oczywiście dalej brac nospe jak boli
Dziś już nie boli, ale za to doszła mi lekka biegunkaMdłości bardzo delikatne i tez nie cały czas tylko momentami, piersi bolą i nie raz cmi brzuch
teraz najdłuższe 9 dni do 26 maja trzeba czymś głowę zająćtrzeba się wyluzować ale ciężko szkoda ze to tyle trwa
Na gardło można tantum verde tak mi się wydaje. Często dziewczyny o tym piszą, ze można w ciąży. Polecam nos płukać Irigasinem, na początku nieprzyjemne, ale kwestia przyzwyczajenia. Tylko do tego musisz mieć drożne obie dziurki w nosie, żeby na uszy nie poszło. Najlepiej wcześniej właśnie czymś psiknąć. Jak masz inhalator to rób sobie inhalacje z soli morskiej.Kurcze dziewczyny próbowałam wypić mleko z czosnkiem i miodem na to moje przeziębienie no ale nie da się.. Zatykalam nos, a cofa mi się od razu... Mam nadzieję że jakoś przejdzie szybko bo to zatykanie nosa najbardziej mnie derwuje, woda morska nie pomaga... Gardło plukam woda z sola i już tak nie drapie.. Pije herbatę z miodem i cytryna... Co jeszcze mogę zrobić?
ja miałam to samo z mlekiem z czosnkiem. Robiłam sobie tego tylko z pół kubeczka, a cały czas pijąc miałam odruch wymiotny i ciarki na rękach. Tak że ściskam Cię, i najlepiej wypić na raz, dużymi łykami. Też blokowałam nos, żeby nie czuć tegoKurcze dziewczyny próbowałam wypić mleko z czosnkiem i miodem na to moje przeziębienie no ale nie da się.. Zatykalam nos, a cofa mi się od razu... Mam nadzieję że jakoś przejdzie szybko bo to zatykanie nosa najbardziej mnie derwuje, woda morska nie pomaga... Gardło plukam woda z sola i już tak nie drapie.. Pije herbatę z miodem i cytryna... Co jeszcze mogę zrobić?
Będzie na pewno, nie może być inaczejHej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole
piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów
Miłego dnia![]()
Hej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13 [emoji33][emoji16] miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole [emoji15] piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów [emoji37]
Miłego dnia [emoji3526]